KOALICIJA "ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA" REAGOVALA NA MEDIJSKE NAPADE: Da je Kovačević budući gradonačelnik najbolje pokazuje nervoza Milovih medija

V. K.

26. 02. 2021. u 14:50

- DA je naša koalicija na putu pobede i da je Marko Kovačević budući gradonačelnik Nikšića, najbolje pokazuje nervoza medija koji podržavaju Mila Đukanovića i njegovu partijsko-kriminalnu organizaciju.

КОАЛИЦИЈА ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА РЕАГОВАЛА НА МЕДИЈСКЕ НАПАДЕ: Да је Ковачевић будући градоначелник најбоље показује нервоза Милових медија

Foto: Za budućnost "Nikšića"

- Gotovo u nastavcima, kroz jeftine spinove i podmetačine, ovi "mediji" se bave našim nosiocem liste i drugim ljudima iz naše koalicije - ističe se u reagovanju koalicije "Za budućnost Nikšića".

Oni kao posebno zanimljivo, "ali i pozitivno," navode to što su kroz udbašku "obradu" Marka Kovačevića afirmisali lik i delo čuvenog Blagoja Krušića.

- Naime, Markova slika koju danas objavljuje Pobjeda, a proteklih dana CDM, Antena M i slični, je zapravo sa predstave koja je posvećena ovom velikom junaku iz Banjana, Blagoju Krušiću, heroju Mojkovačke bitke, Cera, Kolubare, proboja Solunskog fronta... Naravno, uzalud je o takvoj veličini bilo šta pričati onima kojima istorija počinje od Mila Đukanovića i Milutina Simovića, i koji bi u tom vremenu podržali austrougarsku okupaciju CG. Ipak, kad smo pomenuli Blagoja Krušića, valja se setiti reči Čeda Baćovića: "Blagoje nije ostavio blaga na kamare, ali je zato na plemenskom stablu Banjana ostavio jedno veliko, časno i svetlo ime". Za razliku od takvih ličnosti, kojima se diči Crna Gora, imamo i one koji su sramota za ovu državu, poput DPS-a i njihovog lidera, koji su decenijama uništavali i pljačkali Nikšić, ali će biti zaustavljeni 14. marta, pobjedom naše koalicije - znavodi se u saopštenju.

- Naša dužnost je da grad Nikšić oda počast mnogim ličnostima iz naše istorije, ali i da odredi pravo mesto onima koji su izdali svoje pretke, a tu centralno mesto zauzima vrh Demokratske partije socijalista.

- Koalicija Za budućnost Nikšića, poštujući našu slavnu istoriju, želi da brine o budućnosti našeg grada, a Mila Đukanovića i DPS šaljemo i konačno u prošlost, na zadovoljstvo građana Nikšića i Crne Gore - zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)