CVECE ZA BILJANU Mandić: Dara će ostati kao pečat jednog teškog stradanja Srba, ali i velike istorijske lekcije (VIDEO)

Novosti online

26. 02. 2021. u 17:10

LIDER NSD-a i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić danas se susreo sa malom Biljanom Čekić koja glumi Daru u filmu “Dara iz Jasenovca”, sa njom je došao i njen otac Radovan kao i scenaristkinja filma Nataša Drakulić.

ЦВЕЦЕ ЗА БИЉАНУ Мандић: Дара ће остати као печат једног тешког страдања Срба, али и велике историјске лекције (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Mandić je tom prilikom uručio Biljani zlatnik Svetog Vasilija Ostroškog, da je čuva, a njenom ocu Radovanu ikonu Svetog Vasilija, takođe je uručio poklon i scenaristkinji Nataši Drakulić.

- Danas sam u sjedištu NSD razgovarao sa divnom Biljanom, malom Darom iz Jasenovca, njenim ocem Radovanom Čekićem i scenaristkinjom ovog istorijskog filma, Natašom Drakulić. Svaka čast ovim ljudima na onome što su uradili za naš narod, a draga Dara će ostati kao pečat jednog teškog stradanja Srba, ali i velike istorijske lekcije. Hvala ti, Daro! - napisao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)