OD LJUBAVNIH PRIČA DO POLICIJSKIH KRIMIĆA: Pet novih serija na kanalu Star lajf u februaru (FOTO)

N. DRAŽOVIĆ

16. 02. 2024. u 10:00

NA kanalu Star lajf od 18. februara očekuje nas čak pet premijernih naslova.

ОД ЉУБАВНИХ ПРИЧА ДО ПОЛИЦИЈСКИХ КРИМИЋА: Пет нових серија на каналу Стар лајф у фебруару (ФОТО)

"Ljubavni život", Foto Star

Uz spinof popularnog policijskog procedurala "Novajlija: Federalci", u kom jednu od glavnih uloga tumači i Nejtan Filion, svetu poznatiji kao Kasl, gledaoci će na ovoj televiziji moći da prate i nove trilere, ali i zanimljive romantične drame.

Uzbudljiva krimi-drama sa elementima misterije, "Neko od nas laže", zasnovana na istoimenom romanu spisateljice Karen M. Makmanus, vraća nam se sa novih osam epizoda.

Drugu sezonu gledaćemo ponedeljkom u 22.00, a radnja i u nastavku prati grupu problematičnih srednjoškolaca, Adi, Kupera, Bronvin i Nejta koji ponovo upadaju u nevolje. U fokusu prethodne sezone bile su peripetije uzrokovane ozloglašenom aplikacijom od društva odbačenog učenika Sajmona, koji je pomoću nje objavljivao tračeve o dešavanjima u školi. U nastavku će se pokazati da poznata ekipa i dalje ima mnogo "prljavog veša" kojim se ne ponosi. Posle šokantnog finala prethodne sezone, Adi, Kuper, Bronvin i Nejt imaju novu opasnu tajnu koju očajnički žele da zadrže za sebe. Kada misteriozni ucenjivač zapreti da će ih razotkriti, tinejdžeri neočekivano upadaju u visokorizičnu verziju igre "Sajmon kaže"...

Sudbina često ima čudne i neobjašnjive načine da vam malim znakovima pored puta sugeriše u kom trenutku bi trebalo da preuzmete kontrolu nad svojim životom i preokrenete ga naglavačke. Upravo takvu priču donosi nam francuska šestodelna mini-serija "(Skoro) savršena ljubav", koju na kanalu Star lajf gledamo utorkom u 22.00. U centru dešavanja je 36-godišnja devojka Džul (Mod Beker), koja se nalazi pred velikom prekretnicom. Sa njenim životom je gotovo - barem je ona u to čvrsto uverena. Nedavno ju je napustio momak, a ubrzo je ostala i bez posla, zbog čega hitno mora da pronađe cimerku ili će biti izbačena iz svog stana u Parizu. Međutim, sve se menja kada Džul pronađe izgubljeni telefon u taksiju tokom povratka sa sestrinog venčanja. Na telefonu se nalazi jedna od najlepših prosidbenih poruka ikada napisanih. Džul, koja je "pala s nogu" zbog ove izjave ljubavi namenjene drugoj ženi, odlučuje da ne saopšti istinu osobi kojoj je poruka namenjena.

Romantična komedija "Sve što znam o ljubavi", zasnovana je na istoimenom romanu britanske novinarke Doli Alderton. Kroz sedam epizoda, koje ćemo gledati sredom od 22.00, pratimo devojke Megi (Ema Eplton) i Berdi (Bel Pauli) koje se useljavaju u novi zajednički dom u Londonu s prijateljicama sa fakulteta Nelom (Marli Siju) i Orisom. Mada se sada nalaze u ranim dvadesetima, Megi i Berdi su odrasle zajedno. Serija se bavi uobičajenim preispitivanjima mladih kada se prvi put suočavaju sa naznakama sveta odraslih, nakon što napuste porodični dom. Megina i Berdina bliskost i dugotrajno prijateljstvo nailaze na mnogobrojne izazove, dok nove ljubavi i poslovne odluke dovode do toga da devojke prvi put idu u suprotnim životnim smerovima. Serijal "Sve što znam o ljubavi" otkriva svu lepotu i složenost prijateljstva između žena.

I za kraj, ljubavne zavrzlame i večita priča o "onom koji je pobegao" nastavljaju se i u drugoj sezoni serije "Ljubavni život", čiji nas nastavak očekuje, svakog četvrtka, od 22.00. Holivudsku zvezdu Anu Kendrik, nominovanu za nagradu Oskar u kategoriji za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "U vazduhu", pratimo kao mladu milenijalku Darbi Karter i u novih 10 epizoda drugog ciklusa, ali ovog puta kao sporednu junakinju. Glavnu reč u borbi sa izazovima modernog sveta dok traga za srodnom dušom, u nastavku će preuzeti njen kolega Vilijam Džekson Harper u roli Markusa Votkinsa, mladića koji je izašao iz dugogodišnje veze sa ženom za koju je mislio da je ona prava. U tome će mu pomoći nekadašnja prijateljica Mia Hajns (Džesika Vilijams), koja ga lako opčinjava svojom harizmatičnom ličnošću. Ipak, Markus će shvatiti da mu je veza sa Mijom u ovom trenutku previše intenzivna zbog čega izlaz traži u nešto opuštenijim kombinacijama ne bi li nekako izbacio Miju iz glave.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom