KVIN LATIFA PRIŽELJKUJE DOLI PARTON: Povratak "Pravednika" na Star kanal

N. D.

13. 04. 2024. u 05:00

TEŠKO je zamisliti "Pravednika" bez prijatelja Robin Mekol (Kvin Latifa) sa kojima se ova neustrašiva dama bori protiv kriminala, a koji su joj postali druga porodica. Na početku četvrte sezone akcionog krimića, koji premijerno gledamo od 18. aprila, četvrtkom u 22.00, na Star kanalu, sva tri člana njenog tima - Mel (Liza Lapira), Hari (Adam Goldberg) i Dante (Tori Kitls) - upali su u smrtonosnu klopku Mišel Čembers (Ilfeneš Hadera), Robinine bivše koleginice iz CIA.

КВИН ЛАТИФА ПРИЖЕЉКУЈЕ ДОЛИ ПАРТОН: Повратак Праведника на Стар канал

Foto Star

U finalu prethodnog ciklusa, Mišel i grupa boraca za slobodu bili su rešeni da se osvete kolegama Robin i Koltonu (Donal Log), koji su im svojevremeno pomagali u borbi protiv venecuelanskog diktatora. Međutim, kada se CIA naglo povukla iz misije, Mišel i aktivisti ostavljeni su na cedilu.

A sada je došlo vreme za osvetu. Robin je u trci s vremenom, jer mora što pre da pronađe prijatelje, pre nego što Mišel ostvari svoj zlokoban plan. U međuvremenu, Robin otkriva istinu o povlačenju CIA iz Venecuele, što je dovelo do smrti njenog prijatelja. U narednim epizodama, Mekolova će morati da pronađe vozača koji je udario devojku i pobegao s mesta nesreće, istraži smrt uglednog investitora koga je pregazio voz u metrou, ali i da spase Danteovog starog partnera koji je otet tokom tajnog zadatka u kazinu.

Kvin Latifa nije krila uzbuđenje zbog povratka seriji i radu na jednom od njoj najdražih likova, a ovog puta imala je i posebnu želju.

- Prošla godina bila je veoma stresna i naporna za sve u glumačkom sektoru, jer je štrajk scenarista i kinematografskih radnika zaustavio ceo Holivud na nekoliko meseci. Bila sam izuzetno srećna kada smo konačno stali pred kamere i počeli da snimamo. Volela bih da mi producenti "Pravednika" ostvare jednu želju u ovoj ili, možda, narednoj sezoni. Bilo bi sjajno da se u seriji pojavi Doli Parton. Ona je koleginica koju obožavam, a sa kojom sam snimila i film 2012. Divila sam se Doli od svoje 12. godine, bila mi je velika inspiracija. Ona je jedan od glavnih razloga zašto sam počela da se bavim muzikom i glumom. Kada sam konačno dobila priliku da radimo zajedno shvatila sam da je Doli, uprkos tome što je legenda, u stvari veoma jednostavna i normalna osoba. Zato bih volela da u "Pravedniku" ponovimo tu sjajnu energiju - poručuje Kvin Latifa. Da li su joj producenti ispunili ovu želju, saznaćemo već od 18. aprila na Star kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)