OGLASILA SE BIVŠA SUPRUGA JAGOŠA MARKOVIĆA Evo šta je izjavila povodom smrti slavnog reditelja: "On je moja najveća ljubav"

Novosti Onlajn

22. 09. 2023. u 21:49

JAGOŠ Marković preminuo je u 58. godini života, a region se sa tugom oprašta od slavnog reditelja.

ОГЛАСИЛА СЕ БИВША СУПРУГА ЈАГОША МАРКОВИЋА Ево шта је изјавила поводом смрти славног редитеља: Он је моја највећа љубав

Foto: Tanjug

Jagoš je ostvario blistavu karijeru, a od 2008. godine je u Narodnom pozorištu gde je na sceni oživeo brojne poznate predstave. Ovenčan je sa više od trideset nagrada, među kojima su i "Bojan Stupica", Nagrada grada Beograda, Nagrada grada Podgorice, Sterijina nagrada, kao i nekoliko nagrada "Zlatni ćuran".

O privatnom životu poznatog reditelja se ne zna mnogo. U javnosti je o braku s njim govorila poznata glumica Vanja Milačić.

- Mnogo sam naučila od njega, ne samo o pozorištu i drami, već o životu i odnosu između dvoje. Poznajem ga od devetnaeste godine. Izvršio je ključni uticaj na formiranje moje ličnosti i vrednosnih sudova. Zbog toga sam mu večno zahvalna - ispričala je Vanja svojevremeno za "Gloriju".

Glumica i reditelj su bili u braku 11 godina, ali nesuglasice su dovele do razvoda.

- Nismo se slagali oko nekih stvari. Zamolio me je da napustim stan, što sam i učinila. Ovo je bolno, suviše teško iskustvo za mene da bih javno govorila o detaljima koji su ionako važni samo njemu i meni. Situaciju mi otežava činjenica da tog čoveka još uvek volim. Za mene će on uvek biti jedinstven, neponovljiv - kazala je tada Vanja.

- Pamtiću ga kao blagog, šarmantnog, duhovitog, romantičnog, nepredvidljivog, maestralnog kreativca. Otkrio mi je mnoge profesionalne i životne tajne koje bi zauvek ostale skrivene da nisam imala sreću da živim s njim. Jagoš je moja najveća ljubav, nikad to neću kriti. Verovatno i najlepša stvar koja mi se dogodila u životu - navela je.

Podsetimo, Vanja Milačić je od 2009. godine u braku sa advokatom Božom Prelevićem.

(Lepa i srećna)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je odlepio?! (FOTO/VIDEO)