ANDREJ FURSOV U ARHIVU VOJVODINE: U Novom Sadu 11. oktobra predavanje ruskog istoričara i filozofa

J. S.

05. 10. 2023. u 16:17

POZNATI ruski istoričar i filozof Andrej Iljič Fursov, autor niza visokotiražnih studija te istaknuti član „Izborskog kluba,” u Arhivu Vojvodine u Novom Sadu, u sredu,11.oktobra (12.00) prirediće predavanje „21.vek :novi tridesetogodišnji rat ?“

АНДРЕЈ ФУРСОВ У АРХИВУ ВОЈВОДИНЕ: У Новом Саду 11. октобра предавање руског историчара и филозофа

Arhiv Vojvodine

Fursov (Moskovska oblast,1951)  boravi u Srbiji na poziv Instituta za evropske studije i uz podršku Ruskog doma u Beogradu.

Autor je 200 naučnih radova i jedinstvenog kursa predavanja o ruskoj istoriji,a njegova interesovanja usmerena su,između ostalog, na fenomen moći i borbu za informacije, resurse, istoriju Rusije, kapitalistički  sistem i istorijska poređenja Rusije, Istoka i Zapada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)