TRINAEST GODINA I ČETIRI MESECA SE NISU VIDELI: Lauševićev susret sa majkom nikog ne ostavlja ravnodušnim

Novosti onlajn

16. 11. 2023. u 07:41

POZNATI glumac Žarko Laušević preminuo je juče posle kratke i teške bolesti.

ТРИНАЕСТ ГОДИНА И ЧЕТИРИ МЕСЕЦА СЕ НИСУ ВИДЕЛИ: Лаушевићев сусрет са мајком никог не оставља равнодушним

Foto promo

Kroz njegovu knjigu „Sve prođe, pa i doživotna”, čitaoci su mogli da zaključe Žarkovu veliku vezanost za porodicu. Jednom prilikom otkrio je kakve uspomene čuva na svog oca.

– Bio je visokomoralna ličnost i tih čovek. Živeo je po zakone hrišćanske pravičnosti i nikad se nije ljutio na život. Trudio se da ne pokazuje emocije – rekao je između ostalog Laušević, a zatim je pričao i o svojoj majci:

– Majka je uvek bila presrećna kad smo svi na okupu, a poput oca zabrinuta kad god to nismo. I uvek je računala vreme koliko se nismo videli. Već je bila ozbiljno bolesna kad su je pripremali na susret sa mnom, 2013, posle mnogo godina. Nisu mogli, mislili su, računati na neku racionalnu reakciju od nje. Više usputno su je pitali: „Koliko ono ima da nijesi videla Žarka? ’Zove, bogami, svaki dan.’ A koliko ima da ga nijesi viđela??, upitaše glasnije. ’Ima, bogami, dosta…’ Malo je poćutala, da dodala: ’Trinaest godina i četiri meseca.’” Naravno da su svi oko nje ostali šokirani jer su bili uvereni da tako suvišnu informaciju nikad više od nje ne bi mogli dobiti, kad je usledio novi šok, pošto je dodala: „I dva dana”. Računica je bila do u dan tačna.

BONUS VIDEO: SEĆANjE - Glumac Marko Živić je pre dve godine izgubio bitku sa koronom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)