AMATERI IGRAJU SREMCA: Predstava "Pop Ćira i pop Spira", u režiji Darka Grahovca

V.V.S.

17. 01. 2024. u 14:13

PREDSTAVA "Pop Ćira i pop Spira" Amaterskog pozorišta "Đorđe Damjanov Đekša" iz Jaše Tomića biće izvedena na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 26. januara.

АМАТЕРИ ИГРАЈУ СРЕМЦА: Представа Поп Ћира и поп Спира, у режији Дарка Граховца

foto Promo

Predstava je urađena po motivima najpoznatijeg, istoimenog, romana Stevana Sremca u režiji Darka Grahovca. Igraju Siniša Jerinić, Danka Peka, Branislava Radivoj, Srđan Radivoj, Aleksandra Radivoj, Ena Slavković, Aleksandar Gađan, Aleksandar Minda, Dragana Pantović, Marija Blanuša, Jovana Let i Stojan Kalapiš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)