FILMSKA REVIJA EURO FEST FOR KIDS: Od 4. do 7. februara u Beogradu, Gornjem Milanovcu i Leskovcu

V.V.S.

01. 02. 2024. u 14:59

PRVA filmska revija Euro Fest for Kids, u organizaciji Mreže bioskopa ( Kulturni centar Gornji Milanovac, Leskovački kulturni centar i MTS Dvorana Beograd) održaće se od 4. do 7. februara,a otvoriće je sinhronizovani animirani film "Ružica i kamena trolica" danske rediteljke Karle Nor Holmbek.

ФИЛМСКА РЕВИЈА EURO FEST FOR KIDS: Oд 4. до 7. фебруара у Београду, Горњем Милановцу и Лесковцу

foto Promo

Premijera filmske revije za najmlađe počinje u nedelju, 4. februara u Beogradu. U sinhronizaciji ovog filma učestvovali su đaci iz tri grada koji su pohađali kreativne radionice "Kako sinhronizovati crtani film" koje su vodili iskusni glumci i filmski profesionalci Vesna Šašić Paštrović i Marko Marković, zajedno s inženjerom zvuka Miletom Novkovićem.

Tokom četiri dana revije biće prikazani i filmovi "Slučaj Tesla" Andreja Hađivasileva, "Snovi jednog robota" Pabla Bergera i "Kraljica plesa" Aurore Gose.

"Slučaj Tesla" inspirisan naučnim genijem ima u središtu priče ambicioznog mladog pronalazača Tonija koji radi na bežičnom električnom uređaju, čvrsto uveren da njegovo otkriće može da reši globalnu energetsku krizu. Radnja filma "Snovi jednog robota" prati psa koji živi na Menhetnu i umoran je od usamljeničkog života, a "Kraljica plesa" priča priču o devojčici Mini čiji život se okreće naglavačke kada se poznati plesač doseli u njen grad.

Premijera filma "Ružica i kamena trolica" biće održana i u druga dva grada( u Gornjem Milanovcu 5. februara, u Kulturnom centru "Mija Aleksić"), dok će film u Leskovcu premijerno biti prikazan 6. februara u bioskopu Leskovačkog kulturnog centra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!