PREMIJERNI "ZMAJIĆ OGI": Lutkarska predstava u zrenjaninskom pozorištu "Toša Jovanović"

V.V.S.

23. 02. 2024. u 17:20

NARODNO pozorište "Toša Jovanović" iz Zrenjanina spremno je za nov naslov na svom repertoaru: 29.februara na lutkarskoj sceni premijerno će biti izvedena predstava "Zmajić Ogi", po tekstu i u režiji Jovana Carina.

ПРЕМИЈЕРНИ ЗМАЈИЋ ОГИ: Луткарска представа у зрењанинском позоришту Тоша Јовановић

foto NP "Toša Jovanović"

- Naša pozorišna magija oslanja se na iskustva iz ranog detinjstva sa slikovnicama i jednostavnim pričama u formi bajke. Zato je ova nova predstava zamišljena kao oživljena knjiga sa jednostavnom radnjom i likovima koji su malim gledaocima dovoljno bliski i razumljivi - objašnjava autor Jovan Carin.

Igraju Predrag Grujić, Danilo Mihnjević, Kristian Kardoš, Ana Čupić,Snežana Popov, Tatjana Barać i Nataša Milišić. Kreaciju scenografije i lutaka potpisuje Irina Somborac, kompozitor Nenad Kojić, dok je stihove uspavanke napisao Branko Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo