VEČE VERDIJA: Koncert Željka Lučića u Čačku

V. ILIĆ

05. 03. 2024. u 19:17

U velikoj sali Kulturnog centra u četvrtak, 7. marta, sa početkom u 20 sati, održaće se koncert “Veče Verdija sa Željkom Lučićem“.

ВЕЧЕ ВЕРДИЈА: Концерт Жељка Лучића у Чачку

FOTO: Privatna arhiva

Slobodni umetnik sa statusom vodećeg svetskog baritona specijalizovanog za Verdijeve opere Željko Lučić nastupa sa Umetničkim ansamblom Ministarstva odbrane “Stanislav Binički“, pod dirigentskom palicom Dejana Savića.

Ulaz je slobodan, besplatne ulaznice mogu se preuzeti na biletarnici Kulturnog centra Čačak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima