NIŠKO NARODNO POZORIŠTE CEO SEPTEMBAR IGRA NA OTVORENOM: „Cigani lete“ kraj Nišave

V.V.S.

03. 09. 2020. u 19:30

ANSAMBL niškog Narodnog pozorišta ceo septembarski repertoar izvodiće „amijentalno“ – na otvorenim scenama grada na Nišavi.

НИШКО НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ ЦЕО СЕПТЕМБАР ИГРА НА ОТВОРЕНОМ: „Цигани лете“ крај  Нишаве

Novosti

Planiran je bogat program, a  prvo  dešavanje je u  Parku Svetog Save : u ponedeljak je planirano muzičko –poetsko  veče glumaca ovog teatra. Dva dana kasnije na Letnjoj pozornici biće izvedeni fragmenti  iz mjuzikla „Cigani lete u nebo“ (u režiji nedavno preminulog glumca Deska Stanojevića),  na istom mestu sledi predstava „U čije ime“, a u dvorištu Banovine - „Jabuka“.  Poslednje predstave u ovom mesecu su „Herostat“ i  „Vlast i njena opozicija“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo