JA ĆU IM SE USKORO PRIDRUŽITI! Potresne reči Eve Ras o Bekjarevu - "Smrt je teret koji nam je Bog dao"

Novosti online

17. 11. 2020. u 19:28

GLUMAC Ivan Bekjarev umro je juče u 74. godini, a brojne kolege ostale su zatečene ovom tužnom vešću.

ЈА ЋУ ИМ СЕ УСКОРО ПРИДРУЖИТИ! Потресне речи Еве Рас о Бекјареву - Смрт је терет који нам је Бог дао

Foto: Printskrin

Ni glumica Eva Ras nije mogla sa sakrije koliko joj je žao zbog smrti kolege i ističe da će uloge po kojima je publika zavolela Ivana Bekjareva pomoći da ga nikad ne zaboravimo.

- Ivan Bekjarev je sa 19 godina počeo u Rasovom pozorištu i sada je otišao kod Rasa. Ja ću im se eto uskoro pridružiti. Pre deset godina smo bili na letnjim igrama kod Rasa i bili smo zaista vanserijski. Igrali smo mi i kod Siniše Pavća. Odavno nismo igrali zajedno, sada svi odbijamo uloge. Strašno je što je Beki umro. Smrt je naš teret koji nam je Bog dao. Uloge koje je tumačio će pomoći da ga nikada ne zaboravimo. Neka počiva u miru i neka mu anđeli pevaju - kaže Ras.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)