ZEMLJA DUHOVA, DEMONA I MITOVA: Nove uzbudljiva serija premijerno 13. decembra

V.N.

12. 12. 2020. u 09:00

NOVA uzbudljiva serija "Živi i mrtvi", koju potpisuju Ešli Ferou i Metju Grejem (koautori i pisci "Života na Marsu" i "Pepela pepelu"), biće premijerno prikazana 13. decembra, u nedelju, od 21.00, na kanalu Epik drama.

ЗЕМЉА ДУХОВА, ДЕМОНА И МИТОВА: Нове узбудљива серија премијерно 13. децембра

Foto Epik drama

Prvi put je ova horor-drama premijerno prikazana na Bi-Bi-Siju, gde je dočekana sa pohvalama za izuzetne vizuelne efekte, vrhunsku glumu, ubedljive likove, neočekivane preokrete, kao i uverljivu i vrlo zastrašujuću priču.

Sa Kolinom Morganom ("Merlin") u glavnoj roli avangardnog psihologa Nejtana Eplbija i Šarlot Spenser ("Jadnici") u ulozi njegove hrabre supruge Šarlot Eplbi, radnja se, svake večeri, u šest epizoda, odvija 1888. godine, u Somersetu, u Engleskoj. U to vreme traje borba da se uspostavi ravnoteža između starog, tradicionalnog načina života i budućnosti okrenute nauci i industriji. To je i vreme duhova i mitova, priviđenja i demona.

Foto Epik drama

U središtu ove male zajednice je Nejtan Eplbi, koji nakon smrti majke nasleđuje kuću u prekrasnoj, ali zabačenoj dolini Somerset. Eplbi odlučuje da sa voljenom ženom započne novi život. Međutim, njihovu idilu uskoro počinju da remete čudni i zastrašujući događaji.

Foto Epik drama

Nejtan postaje sve uznemireniji i opsednutiji idejom da dokaže da postoji život nakon smrti. Da li je moguće da ga progone duhovi? Zašto? I ko bi oni mogli biti? Kako ove jezive istrage postaju sve učestalije i strašnije, glavni junak počinje da vidi i čuje potresne stvari kakve nije mogao ni da zamisli. Odgovori koje dobija će rasturiti u paramparčad sva njegova uverenja i predstavljaće pretnju svemu i svakome koga je ikada voleo.

 

Foto Epik drama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)