UMETNICI ZA GLINU, PETRINJU I SISAK: Počela onlajn humanitarna aukcija za pomoć građanima Hrvatske pogođenim zemljotresom

D.B.M.

08. 01. 2021. u 19:38

NAŠI poznati slikari i fotografi, kao i Hidajet Biščević, ambasador Hrvatske u Srbiji pokloniće svoje radove za humanitarnu onlajn aukciju, a celokupan prihod biće doniran stanovništvu pogođenom razornim zemljotresom koji je u decembru pogodio Hrvatsku.

УМЕТНИЦИ ЗА ГЛИНУ, ПЕТРИЊУ И СИСАК: Почела онлајн хуманитарна аукција за помоћ грађанима Хрватске погођеним земљотресом

Foto: Promo

 Među umetnicima koji su već donirali svoja dela su Cile Marinković, Biljana Cincarević, Janoš Mesaroš, Jelena Blečić, Dragan Stojkov, Milena Zevu, Milena Lasić, Sever Zolak, Miša Obradović, Marko Krunić i Nebojša Babić.

Aukciju "Umetnici iz Srbije za Glinu, Petrinju i Sisak" koja će se događa na SAJTU organizuje beogradski mesečnik na engleskom Diplomacy&Commerce, u saradnji sa Hrvatskim poslovnim klubom u Beogradu. Onlajn prodaja umetničih dela počela je juče i trajaće do 25. januara.

Kupci će slike moći da preuzmu na svečanom događaju u rezidenciji ambasadora Hrvatske, a program će voditi pevač i glumac Frano Lasić. Datum za ceremoniju uručenja kupljenih slika i fotografija biće naknadno objavljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili