IVANA ŽIGON OBJAVILA CD: Uspavanke svih jezika i boja

A. P.

11. 01. 2021. u 18:15

POZNATA glumica Ivana Žigon, uoči januarskih praznika, objavila je CD "Uspavanke svih jezika i boja", sa 17 uspavanki odabranih iz celog sveta.

ИВАНА ЖИГОН ОБЈАВИЛА ЦД: Успаванке свих језика и боја

Foto Promo

Uz pratnju harfe u izvedbi Ivane Pavlović, Ivana Žigon pesme ne peva samo na srpskom, već jednu strofu izvodi na originalnom jeziku, pa se tako može čuti kako zvuče uspavanke na italijanskom, ruskom, arapskom, nemačkom, engleskom, španskom, bugarskom, rumunskom, pa čak i na kineskom jeziku.

Ivana smatra da su uspavanke dobre i za odrasle za smirenje posle svakodnevnog stresa  i uz smeh dodaje da ih jedino ne preporučuje za slušanje tokom vožnje automobilom.

- Svet bi bio nalik na raj samo kad bi svi ljudi sveta umeli da čuju koliko nalikuju uspavanke širom sveta, kad bi uvideli koliko su slične sve majke u porođajnim bolovima, i koliko liče dok ljuljaju u naručju svoju novorođenu decu. Ma koliko se uspavanke iz raznih delova sveta razlikovale po svojoj melodiji, jeziku, ukrasima, trilerima, pa čak i po notnom sistemu ona na svakoj tački planete izražava vibraciju najnežnije molitve. Molitve za miran san najčistijeg i najnevinijeg bića - kaže Ivana Žigon.      

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna