PANDEMIJSKI HIT-FILM: "Vikend sa ćaletom" na repertoaru DKSG

A. P.

16. 01. 2021. u 10:50

UPRKOS teškim okolnostima, zdravstvenim i biskopskim ograničenjima film Miroslava Močilovića "Vikend sa ćaletom" zabeležio je impresivnih 50.000 gledalaca, od premijere u oktobru.

ПАНДЕМИЈСКИ ХИТ-ФИЛМ: Викенд са ћалетом на репертоару ДКСГ

Foto Promo

Za sve one koji žele da pogledaju ovu komediju sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi imaju priliku da to učine od 18. do 23. januara, u 18.00, u Domu kulture Studentski grad.

Jezdić igra Kašiku, sredovečnog beogradskog kriminalca, pripadnika stare škole, koji suočen sa teškom bolešću, pokušava da tokom jednog vikenda popravi odnos sa svojim otuđenim jedanaestogodišnjim sinom Ognjenom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)