ANDRIJA MILOŠEVIĆ SLOMLJEN NAKON SMRTI MIRE FURLAN: Teško je disati kad se otkine parče detinjstva

Novosti online

22. 01. 2021. u 13:10

MIRA Furlan umrla je u 65. godini. Ova vest rastužila je ceo Balkan, a kolege se opraštaju putem društvenih mreže od glumačke dive, za koju kažu da je bila jedna, jedinstvena i neponovljiva.

АНДРИЈА МИЛОШЕВИЋ СЛОМЉЕН НАКОН СМРТИ МИРЕ ФУРЛАН: Тешко је дисати кад се откине парче детињства

Foto: Printscreen

Andrija Milošević se emotivnom porukom oprostio od Mire Furlan.

- Teško je disati kad se otkine parče detinjstva. Pamtiću Miru Furlan - napisao je Andrija.

Kako piše "Večernji list", a poziva se na izvore koji su bliski porodici, glumica je već duže vreme bolovala od virusa Zapadnog Nila koji joj je prenio zaraženi komarac.

Zbog teške bolesti, poslednjih nekoliko meseci provela je u teškom stanju boreći se za život, piše Večernji list. Iako joj je u bolnici SAD-u pružena najbolja moguća lekarska nega, ali, bolest je, nažalost bila jača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGRADA STEVAN TOTOROVIĆ ZA MIRJANA MILOVANOVIĆ: Na Pogledima 2024 pohvaljeni Veroljub Naumović, Danilo Paunović i Marija Aranđelović