ESTETIKA TEATRA “LA MaMa ” I ŠEZDESETE: Posebno izdanje programa Downtown Variety - Serbia edition

V.V.S.

11. 02. 2021. u 17:35

ČUVENO pozorište La MaMa i organizacija CultureHub iz Njujorka sa kolektivom Eho animato iz Beograda, pripremaju u petak (19.februara) posebno izdanje programa Downtown Variety: Serbia edition.

ЕСТЕТИКА ТЕАТРА “ЛА МаМа ” И ШЕЗДЕСЕТЕ: Посебно издање програма Доwнтоwн Вариетy - Сербиа едитион

Downtown variety serbia edition

Ideja programa Downtown Variety je da se estetika čuvenog La MaMa kafea iz 60-tih, prenese na virtuelnu platformu koja povezuje izvođače i publiku uživo na različitim krajevima sveta. Članovi kolektiva Eho animato uredili su program koji će predstaviti raznorodne umetničke prakse koje u sebi spajaju umetnost i nove tehnologije.

Predstaviće se, između ostalih, Ivana Ivković, projekat AIVI (Aleksandar Bulajić, Ana Popović, Isidora Pejović Blagojević, Maja Maksimović Sunčica Pasuljević Kandić), u saradnji sa Centrom za promociju nauke i Anom Knežević, Vizuelno Antropološki centar – Miklós Barna-Lipkovski, Markiza de Sada, Björnsonova i Milica Stefanović, Sandra Nikač, Dobrivoje Milijanović, Jovana Ivanac i članovi kolektiva Eho animato (Ana Konstantinović, Željko Maksimović, Marija Kovačina i Tamara Baračkov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije