SPAS U ZADNJI ČAS: Premijera novih sezona popularnih serija "911" i "911: Teksas" na kanalu Foks

N. D.

27. 02. 2021. u 11:19

ŽANROVI akcija, triler i drama dobro izmešani u dve serije Rajana Marfija, šestostrukog dobitnika Emija i autora čuvene "Američke horor priče", obeležiće mart na Foks kanalu.

СПАС У ЗАДЊИ ЧАС: Премијера нових сезона популарних серија 911 и 911: Тексас на каналу Фокс

Foto Foks

Popularna serija "911" i njen spinof "911: Teksas", vraćaju se pred domaću publiku sa premijernim sezonama.

Kao i većina ovogodišnjih američkih serija, radnja četvrtog ciklusa "911" (utorkom od 22.00) prilagođena je aktuelnoj medicinskoj situaciji u svetu.

U prvoj epizodi "Novo nenormalno", posle pucanja brane holivudskog rezervoara, Bobi i 118. vatrogasna jedinica jure da spasu putnike iz gradskog autobusa koji je udario u zgradu. Medi (Dženifer Lav Hjuit) mora da pronađe i zatim spase zaglavljenog biciklistu, dok Atena (Andžela Baset) pomaže ženi, koja se plaši otvorenih prostora, da napusti svoj dom. U međuvremenu, ekipa se navikava na novi, pandemijski rad hitne službe.

Bobi (Piter Kraus) nije ubeđen da je Atena spremna za terenski rad posle oporavka od fizičkih i psiholoških povreda. Čimni (Kenet Čoi) preterano pazi na trudnu Medi, a Mej (Korin Masija) počinje rad na neobičnom, novom poslu. Nesvakidašnjim slučajevima tu nije kraj.

Foto Foks

Junake serije "911: Teksas" (sredom od 22.00), predvođene holivudskom zvezdom i večitim zavodnikom Robom Louom, gledamo u osam novih epizoda druge sezone.

U prvom nastavku, pod nazivom "Ponovo u sedlu", ekipa 126. odlazi na teren zbog pomahnitalog tenka u centru Ostina, kao i zbog sudara nekoliko ljudi na trci rolerima. U međuvremenu, novi kapetan bolničara Tomi Vega pridružuje se timu vatrogasaca, a Oven se sastaje sa Gvinet (gostujuća zvezda Lisa Edelštajn), bivšom suprugom i Ti-Kejovom majkom. Oven dobija novosti o svojoj bolesti...

Ostale uloge igraju Ronen Rubinstajn (Ti-Kej), Sijera Ajlina Meklejn (Grejs), Džim Parak (Džad), Nataša Karam (Marjan), Brajan Majkl Smit (Pol), Rafael L. Silva (Karlos) i Džulijan Vorks (Mateo).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)