SRAMNI NAPAD NA NATAŠU NINKOVIĆ: Tviterašica izvređala glumicu jer ne koristi botoks - "Zategni se, glupačo!"! (FOTO)

Novosti online

26. 02. 2021. u 14:51

GLUMICA Nataša Ninković (48) našla se na meti kritika zbog toga što se ne ulepšava pomoću estetske hirurgije i estetskih zahvata, iako je ona jedna od najlepših naših glumica, koja neguje isključivo prirodan izgled.

СРАМНИ НАПАД НА НАТАШУ НИНКОВИЋ: Твитерашица извређала глумицу јер не користи ботокс - Затегни се, глупачо!! (ФОТО)

Foto: Instagram

Naime, na Tviteru je osvanuo jedan status koji je podigao prašinu na tom mreži. 

- Žene, ajmo o ovome jer je meni to jako čudno: Zašto se Nataša Ninković malo ne zategne? Je*ote, kad sam ja kao sekretarica u krš firmi uspela da skupim za botoks i hijaluron, može i Nataša Faking Ninković! Brate, gledam ovu Daru iz Jasenovca i ne mogu da verujem da Nataša izgleda kao moja baba! Žena je moje godište, alo, jel vi kapirate! Pa idi u pm, zategni se, glupačo! - napisala jedna korisnica Tvitera, a objava je vrlo brzo postala viralna i dočekana je na nož.

Jedan fan kroz tri stavke odgovorio je korisnici Tvitera, nezadovoljnoj izgledom glumice.

- Biraj: "Žene Jasenovca 40-tih godina prošlog veka nisu bile botoksirane", "Nataši je to lice sredstvo za rad, zašto bi ga umrtvljivala botoksom? Kako će preneti emociju ako pola lica ne može da pomera?", "Ko će je birati za ulogu prikladnu njenim godinama, ako je botoksirana?".

- Ograničene površne budale koje ne kontaju da je Nataša Ninković gospđetina koju ograničene površne budalastine ne zanimaju - napisala je jedna korisnica. 

Ovaj tvit naišao je na oduševljenje Natašinih fanova, a odgovori sekretarici koja je prozvala glumicu samo su se nizali.

Mnogi su Natašu uporedili sa Monikom Beluči, hvalili ne samo njen izgled nego i način na koji se ponaša u javnom životu, njenu glumu, harizmu, ali i u krajnjoj liniji to kako je odigrala svoju ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca" od kog je sve i krenulo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije