NAGRADA ZA ESEJ IZ PEDAGOGIJE: Milica DŽelatović, najbolji rad na temu "izazovi obrazovanja u digitalnom okruženju"

S.M.J.

28. 02. 2021. u 12:17

MILICA Dželatović, maturant negotinske Poljoprivredne škole sa domom učenika “Rajko Bosnić” osvojila je prvu nagradu niškog Filozofskog fakulteta za esej iz pedagodije.

НАГРАДА ЗА ЕСЕЈ ИЗ ПЕДАГОГИЈЕ: Милица Џелатовић, најбољи рад на тему изазови образовања у дигиталном окружењу

Foto: Privatna arhiva

Milica je uz mentorsku pomoć Nadežde Đorđević i Nataše Kerkez napisala esej na temu "Izazovi obrazovanja u digitalnom okruženju" i odlukom stručnog žirija podelila prvu nagradu sa Sarom Marković, učenicom Ugostiteljsko-turističke škole u Nišu.

 - Nagrada je oslobađanje naknade za polaganje prijemnog ispita na niškom Filozofskom fakultetu i meni je jako značajna s obzirom da nameravam da studiram pedagogiju – kaže ova mlada Zaječarka, već četvrtu godinu jedna od najboljih učenica negotinske Poljoprivredne škole "Rajko Bosnić" na veterinarskom smeru.

Konkurs je, inače, organizovan u okviru Virtuelnih dana pedagogije, a učeničke i studentske radove ocenjivali su prof. dr Jelena Maksimović, doc. dr Dragana Jovanović i doc. dr Marija Marković. 

Drugu nagradu osvojio je Darko Pavlović, učenik Pravno - poslovne škole u Nišu, treću Jovana Stanković, učenica Tehničke škole u Knjaževcu, a četvrtu Anastasija Živković, učenica Medicinske škole "Dr Milenko Hadžić" iz Niša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba