POZIV STUDENTIMA DOKTORSKIH STUDIJA I NASTAVNICIMA STRANIH JEZIKA: Prijave za letnju školu u okviru evropske alijanse Circle U

Lj.B.

22. 03. 2024. u 12:18

Univerzitet u Beogradu pozvao je studente doktorskih studija i nastavnike stranih jezika Univerziteta u Beogradu da se prijave za učešće u radu međunarodne letnje škole u okviru evropske univerzitetske alijanse Circle U.

ПОЗИВ СТУДЕНТИМА ДОКТОРСКИХ СТУДИЈА И НАСТАВНИЦИМА СТРАНИХ ЈЕЗИКА: Пријаве за летњу школу у оквиру европске алијансе Circle U

univerzitet u beogradu

Letnja škola pod nazivom „Language in Education Research: Ecological and Mixed Methods Approaches” biće realizovana na engleskom jeziku na Univerzitetu u Luvenu u Belgiji, od 7. do 10. avgusta 2024. godine.

Prijavljivanje kandidata traje do 15. maja 2024. na stranici organizatora, gde se nalazi detaljni opis škole: https://uclouvain.be/fr/instituts-recherche/ilc/teamm/summer-school-2024.html. Letnje škole Circle U. su besplatne, a odabranim učesnicima biće obezbeđena stipendija. Ukoliko Vaša prijava bude prihvaćena, za informacije o isplati dnevnica i putnih troškova obratite se na mejl: nikola.savic@rect.bg.ac.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo