MESEČNI HOROSKOP DO 23. SEPTEMBRA: Biku predstoji uzbudljiv ljubavni period, Škorpija da pazi šta potpisuje, Vodolija upoznaje nekog novog

Astrolog: Marina Jungić Milošević

19. 08. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period boravka Sunca u znaku Device, od 23. avgusta do 23. septembra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ДО 23. СЕПТЕМБРА: Бику предстоји узбудљив љубавни период, Шкорпија да пази шта потписује, Водолија упознаје неког новог

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o horoskopu za narednih mesec dana.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Aspekti Sunca u astrološkoj kući posla, do kraja avgusta, donose nove šanse za zaradu rođenima krajem znaka. Novac pristiže 4. semptembra, naročito umetnicima i sportistima. U vreme retrogradnog Merkura, od 23. avgusta do 15. septembra, budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Period poslednje Mesečeve četvrti, oko 7. septembra, pogoduje Ovnovima koji imaju zajednički biznis sa partnerom.

Ljubav Zbog pozicije vašeg vladaoca Marsa, u kući partnerskih odnosa, od 27. avgusta do 5. septembra, voljena osoba biće nervoznija nego inače i sklona raspravama. Posle 4. septembra, Venera u direktnom hodu preko kuće ljubavi, pravi sekstil sa Marsom, što povoljno utiče na vašu emotivnu situaciju. Oko 18. septembra moguće je neočekivano razdvajanje od partnera.

Zdravlje Osetljivi zglobovi i stopala.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Već 24. avgusta, u vreme prve Mesečeve četvrti u polju novca, planirate aranžmane sa inostranstvom. U prvoj nedelji perioda Merkur kreće retrogradnim hodom (do 15. septembra) a Mars ulazi u Vagu, pa budite oprezni prilikom dogovora sa strancima, naročito 31. avgusta. Posle 29. avgusta, retrogradni hod Urana, vladaoca polja karijere, malo usporava poslove. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, 7. i 22. septembra, donose novac umetnicima.

Ljubav I na emotivnom planu vas očekuje uzbudljiv period, jer Sunce do 23. septembra boravi u polju ljubavi. Vaš vladalac Venera, 4. septembra kreće direktnim, a Jupiter u vašem znaku retrogradnim hodom, što vam može doneti romantičan susret sa zauzetom osobom. U vreme mladog Meseca u polju ljubavi, 15. septembra, očekuje vas poznanstvo sa jednom Devicom. Krajem perioda moguć je kraći put.

Zdravlje Osetljiva koža.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Pošto Mesec upravlja vašim poslovnim ali i ljubavnim životom, njegove faze su važne za vas. Tako vam Mesečeve četvrti u Strelcu donose kontakte sa strancima 24. i 22. septembra, a 7. septembra i novac. Pun Mesec, 31. avgusta, podstiče vašu ambiciju kada se radi o vašoj poziciji na poslu. Sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora ostavite za poslednju nedelju perioda, kada vaš vladalac Merkur krene direktnim hodom.

Ljubav Mars u dobrom aspektu sa Plutonom, 27. avgusta, ulazi u znak Vage, u koji pada vaše astrološko polje ljubavi, zbog čega ćete biti vrlo popularni u društvu, naročito suprotnog pola. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, možete imati problema sa partnerovom rodbinom. Početkom septembra odnos sa voljenom osobom biće bolji, ako pokažete više razumevanja za njegove želje i potrebe.

Zdravlje Pripazite na ishranu.

Foto: Profimedia

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Iskoristite moć Jupitera, simbola ekspanzije i novca, tokom ovog perioda koji vlada Strelcem gde se obrazuju poslednje Mesečeve četvrti, 24. avgusta i 22. septembra. One vam donose sjajne šanse kada se radi o saradnji sa strancima ili stručnom usavršavanju u inostranstvu. Od 27. avgusta do 5. septembra Mars ulazi u polje privatnog biznisa, u trigonu sa Plutonom, donoseći vam postizanje dogovora o isplativom poslu.

Ljubav U vreme punog Meseca blizu vladaoca partnerskih odnosa, Saturna u Ribama, 31. avgusta, voljena osoba će pokazati dovoljno razumevanja za vaše želje i potrebe, ako budete dovoljno odlučni. Početkom septembra, Venerin direktan hod povoljno utiče na odnos sa bračnim partnerom. U vreme mladog Meseca, sredinom septembra, na kraćem putu moguć susret sa Devicom ili Blizancem.

Zdravlje Osetljiv nervni sistem, naročito 7. septembra.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Sa vašim vladaocem Suncem u praktičnoj Devici, tokom ovog perioda imaćete i posla i novca. Višemesečni retrogradni hod Urana, suvladaoca vašeg posla, posle 29. avgusta malo usporava realizaciju planova u vezi sa privatnim biznisom. Uz podršku osoba na položaju, posle 8. septembra očekuju vas nove šanse u vezi sa nekretninama i sređivanjem poslovnog prostora, a umetnike i sportiste - uspeh i zarada, oko 24. avgusta i 22. septembra.

Ljubav Uran i Saturn koji vladaju i vašim ljubavnim životom, do kraja avgusta prave napete aspekte sa Suncem, zbog čega će vas intrigirati jedna Vodolija, dok zauzeti Lavovi mogu imati manje trzavice i rasprave sa partnerom. Situacija na emotivnom planu, posle 5. septembra, kreće nabolje. Početkom i krajem perioda, vašu pažnju privlači neko koga poznajete preko posla.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Venera, planeta novca koja upravlja poljima posla, ljubavi i inostranstva, 4. septembra kreće direktnim hodom, donoseći vam uvećanje prihoda. U periodu retrogradnog Merkura, vašeg i vladaoca polja karijere, do 15. septembra, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora i čuvajte vredne sitnice. Početkom i krajem perioda raste vaša ambicija za pokretanjem ili realizacijom nekog vida privatnog aranžmana sa strancima.

Ljubav Vaš vladalac Merkur i Mars u vašem znaku, nasuprot Neptunu, vladaocu polja partnerskih odnosa, do kraja avgusta pojačavaju napetost u odnosu sa voljenom osobom. Do 12. septembra moguće su rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U vreme punog i mladog Meseca, 31. avgusta i 15. septembra, očekuje vas susret sa starom simpatijom i novo poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

Foto: Free Images Pixabay

 

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Vaš vladalac, Venera, planeta posla, koja upravlja i vašim finansijama, posle 4. septembra čini vas spremnim da se angažujete u okviru nekog društvenog projekta. Posle 8. septembra novac stiže preko honorarnih poslova. Ipak, do 15. septembra ne bi trebalo da sklapate dogovore i potpisujete važne ugovore. Početkom i krajem perioda očekuju vas dobici preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju češća putovanja.

Ljubav Pozicija Neptuna i Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, koji 27. avgusta ulazi u vaš znak, donosi vam udvaranje osobe sa posla. U vreme punog Meseca, krajem avgusta, bračni partner pokušava da vam nametne svoju volju. Pozicija ljubavnih planeta, posle 5. septembra, povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Dopisivanje sa nekim u tajnosti postaje intenzivnije sredinom septembra.

Zdravlje Osetljiva koža.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Napeti aspekti vašeg vladaoca Marsa, planete akcije u astrološkom polju ograničenja i prepreka, od 27. avgusta do 12. septembra nepovoljno utiču na vaše finansije. Početkom i krajem perioda umetnike i sportiste očekuje uvećanje prihoda, preko kontakata sa strancima. Posle 8. septembra biće uspešne one Škorpije koje su preko posla prisutne u javnosti. Pre 15. septembra ne preporučuje se sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora.

Ljubav Planeta flerta, Uran, krajem avgusta, kreće retrogradnim hodom ka Jupiteru u kući partnerskih odnosa, što vam donosi ponovni susret sa zauzetom osobom. Venera, planeta ljubavi koja upravlja kućom braka, 4. septembra kreće direktnim hodom, podstičući vašu želju da se vidite s nekim ko vam je već duže vreme opsesija. Sredinom septembra možete da upoznate atraktivnu osobu.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Vaš vladalac Jupiter, simbol prosperiteta i novca, kreće retrogradnim hodom preko astrološkog polja posla, 4. septembra, što može prolongirati aranžmane sa strancima, ali vam zato pozicija Venere donosi zaradu. Ipak, pregovore, dogovore i potpisivanje ugovora ostavite za period posle 15. septembra. Početkom i krajem perioda, poslovi koji podrazumevaju češća putovanja, mogu vam doneti finansijske dobitke.

Ljubav Početkom perioda Mars ulazi u astrološko polje društvenog života i planova, a Merkur, vladalac partnerskih odnosa, kreće retrogradnim hodom, što do sredine septembra nepovoljno utiče vaš emotivni život. U vreme punog i mladog Meseca, 31. avgusta i 15. septembra, moguće su trzavice sa bračnim partnerom i romantičan susret sa kolegom, odnosno koleginicom.

Zdravlje Problemi sa cirkulacijom.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Ulazak Marsa u Vagu, 27. avgusta, umetnicima rođenim krajem znaka, donosi nove angažmane. Aspekti vašeg suvladaoca Urana sa Suncem u astrološkoj kući putovanja i inostranstva, posle 8. septembra, donose novac Jarčevima koji se bave poslom zbog koga su prisutni u javnosti. Do sredine septembra izbegavajte sklapanje dogovora sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, krajem perioda, kontakti sa strancima nagoveštavaju mogućnost zarade.

Ljubav Venera, vladalac polja ljubavi i karijere, 4. septembra kreće retrogradnim hodom, donoseći vam romantičan susret sa Bikom. U vreme punog i mladog Meseca, 31. avgusta i 15. septembra, očekuje vas susret sa osobom koja živi u inostranstvu ili stiže sa kraćeg puta. Do 12. septembra, pozicije vašeg vladaoca Saturna i Marsa otežavaju komunikaciju sa bračnim partnerom.

Zdravlje Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Krajem avgusta vaš vladalac Uran kreće retrogradnim hodom preko Bika, što usporava vaše planove sa privatnim biznisom i nekretninama. Od 8. septembra do kraja perioda, trigon sa Suncem i Merkurom u kući novca, donosi vam novac zahvaljujući zajedničkom poslu sa partnerom, emotivnim ili poslovnim, kao i zanimanjima koja zahtevaju manuelnu spretnost i preciznost. Krajem perioda moguća je zarada preko honorarnog posla.

Ljubav Aspekti Sunca, vladaoca partnerskih odnosa u astrološkoj kući ljubomore i rasprava, do sredine perioda, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom i članovima porodice. Venera 4. septembra kreće direktnim hodom preko kuće partnerskih odnosa, obrazujući dobar aspekt sa Marsom, pa slobodne Vodolije očekuju nova poznanstva i putovanja.

Zdravlje Stomačne tegobe.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Opozicija između Saturna u vašem znaku i Sunca, koje 23. avgusta ulazi u kuću partnerskih odnosa, može da odloži vaše planove, ako ste februarska Riba. Vaš suvladalac Jupiter 4. septembra kreće retrogradnim hodom preko polja dogovora, a Venera direktnim hodom preko polja posla, čineći vas nestrpljivim kada se radi o aranžmanu sa strancima. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, 7. i 22. septembra, podstiču inspiraciju umetnika i sportista.

Ljubav Retrogradni hod Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, od 23. avgusta do 15. septembra, donosi razmirice i rasprave sa voljenom osobom. U vreme punog Meseca blizu Saturna, 31. avgusta, ponašanje voljene osobe čini vas nervoznim, dok vas u vreme mladog Meseca, 15. septembra, na kraćem putu ili većem skupu očekuje susret sa interesantnom osobom.

Zdravlje Problemi sa zadržavanjem vode u organizmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTO SE BEBE SMEJU? Nije uvek razlog to što su srećne, evo šta kaže nauka