PRIVATNE FOTOGRAFIJE POZNATE UČESNICE "POTERE": Evo kako je ranije izgledala Milica Jokanović

Novosti online

12. 09. 2023. u 21:28

MILICA Jokanović je diplomirana pravnica koja je popularnost u Srbiji stekla učešćem i pobedama u kvizovima "Slagalica" i "Potera".

ПРИВАТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ ПОЗНАТЕ УЧЕСНИЦЕ ПОТЕРЕ: Ево како је раније изгледала Милица Јокановић

Foto: Printscreen

Rođena je 25. jula 1983. godine u Zenici, a otac i majka su joj profesori istorije i geografije i za njih kaže da su joj preneli ljubav ka znanju.

Porodica Jokanović devet godina živela je i radila u Zenici. Tamo je Milica krenula i u osnovnu školu, a potom su zbog rata izbegli u Beograd. Milica je u jednom intervjuu rekla da su tada u Zenici nastradale samo njihove knjige kojih su imali zaista mnogo. Tada se, kao devojčica, zarekla da će ih jednog dana sakupiti još više.

Foto: Printscreen/Facebook/Milica Jokanovic

Milica je naučila brojeve i slova veoma rano i to sama. Gledala je kviz "Brojke i slova" koji se emitovao iz Zagreba i sama naučila sva slova i brojeve. Po dolasku u Beograd, Milica je završila osnovnu školu, a potom i beogradsku Gimnaziju društvenog smera. Odlučila je potom da upiše Pravni fakultet. Završila ga je kao jedan od najuspešnijih studenata sa skoro svim desetkama u indeksu.

Foto: Printscreen/Facebook/Milica Jokanovic

Pobedila je u kvizovima Veliki izazov, Naslovna strana i Slagalica 2012. godine, a zbog uspeha u Poteri, i na kraju angažmana u ovom kvizu, prozvana je "princezom znanja".

Sada su na društvenim mrežama ponovo aktuelne njene slike, tačnije skrinšotovi iz brojnih kvizova u kojima je učestvovala i pobeđivala, ali i one privatne, s letovanja. Pogledajte kako je tada izgledala:

Milica je radila kao pravnica u jednoj firmi, a potom je dobila otkaz krajem 2020. godine zbog krize kao tehnološki višak. Mediji su potom pisali da živi od pomoći biroa. U jednom intervjuu iz iste godine je rekla da šalje svoju biografiju na adrese raznih firmi, ali da još uvek nije uspela da pronađe posao.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

BOJAN LEXINGTON: Porodica je baza i osnov svega

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!