JOŠ NISTE KUPILI NOVOGODIŠNJE POKLONE? Zahvaljujući horoskopu, izaberite idealan dar za svaki znak

Astrolog Marina Jungić Milošević

30. 12. 2023. u 17:29

BLIŽE se praznici i želite da obradujete dragu osobu, ali niste sigurni da li ćete odabrati pravi poklon?

ЈОШ НИСТЕ КУПИЛИ НОВОГОДИШЊЕ ПОКЛОНЕ? Захваљујући хороскопу, изаберите идеалан дар за сваки знак

Foto: Shutterstock

Zato se setite ili saznajte kada joj je rođendan, odnosno, u kom znaku je rođena, jer vam to može olakšati kupovinu.

OVAN je znak u kome su naglašeni uticaji Marsa i Sunca, tako da žene vole i damski i sportski stil odevanja. Zato nećete pogrešiti sa zlatnim nakitom (minđuše), vešom od crvene čipke, patikama. Obradovaće ga i balsam za negu kose, kačket, šešir, parfem, naočare za sunce, kompas, karte za trke formule 1, a dame i ukrasi poput rajfova, šnala, fascinatora, ali i šminka.

BIKOM vlada čulna Venera, planeta lepote i uživanja, pa vole sve da dotaknu, pomirišu, okuse, oslušnu... Oduševićete ih ako im poklonite omiljeni parfem, zlatni nakit, cveće, bocu vina ili večeru u restoranu sa "živom" muzikom. Oba pola cene kvalitet pa će im se dopasti i kožni novčanik ili kaiš, šal, mali kućni aparat, bade mantil, mekano ćebe, seksi veš od crne čipke.

BLIZANCIMA upravlja Merkur, planeta intelekta, putovanja i biznisa, pa idealan poklon može da bude roman njihovog omiljenog pisca, pretplata za onlajn kurs, naočare za sunce, parfem, telefon, tablet, laptop, jer vole da budu u trendu i u toku sa svim zbivanjima. Jači pol će obradovati i komplet omiljenih stripova, nakit od kaučuka, a dame rukavice, prsten, lak za nokte.

Foto: Shutterstock

RAKOM vlada Mesec, simbol emocija, doma i porodice, pa je važno da im pažljivo upakovanim poklonom date do znanja i koliko vam je stalo do njih. Naravno, uz poruku sa nekoliko lepih reči. Vole kvalitetna pića, posebno vino, mirisne sveće, ram za slike, fotoalbum, antikvitete, kućne ljubimce. Dame će obradovati nakit s biserima, odeća od svile, cveće, spa tretman.

LAV je veliki esteta, hedonista, ljubitelj umetnosti i sporta, pa će se obradovati kartama za pozorišnu ili bioskopsku premijeru, umetničkoj slici, flaši dobrog vina, mirisnoj sveći. Dame neće ostati ravnodušne ako im poklonite zlatni nakit, komad odeće omiljenog brenda, tašnu poznatog dizajnera, šminku ali i plišanu igračku, jer Lavovi su velika deca.

DEVICA, pod vlašću Merkura, voli ne samo lepe već i praktične poklone, pa nećete pogrešiti ako se odlučite za ručni sat, roman njihovog omiljenog pisca, tablet, laptop, mobilni telefon, ali i kućnog ljubimca (prethodno se raspitajte). Dobar izbor za žene može da bude i prirodna kozmetika, nakit i šminka, a za muškarce sve što ima veze sa njihovim hobijem.

Foto: Shutterstock

VAGOM upravlja Venera, planeta hedonizma, pa uživa u svemu što je lepo, bilo da se radi o parfemu, pozorišnoj predstavi, koncertu omiljenog umetnika. Obradovaće ih i kozmetika za kosu, šal ili ešarpa, rukavice od kože, a dame nakit, bombonjera, mirisne sveće, buket cveća sa posvetom, aromatična kupka, vaučer za spa tretman, seksi veš, svileni kimono...

ŠKORPIJOM vladaju Pluton i Mars, planete moći, novca i seksepila, pa ceni kvalitet. Ako želite da ih impresionirate, moraćete dobro da se potrudite. Muškarcu poklonite flašu kvalitetnog pića, knjigu o tajnim društvima, kožnu jaknu ili odevni komad omiljenog dizajnera, a ženi seksi veš od čipke, haljinu sa resama, krzno, parfem, maskaru, cveće.

STRELAC je pod vlašću Jupitera i Neptuna, planeta inostranstva i muzike, pa idealan poklon za njega može da bude putovanje na neku egzotičnu destinaciju, lampa, neobičan komad nakita, sportska oprema (npr. za skijanje), ulaznica za koncert omiljenog pevača. Nežniji pol ćete oduševiti i neobičnom šoljom, naočarima za sunce, velikom tašnom, kućnim ljubimcem.

Foto: Free Images Pixabay

JARAC, kojim upravljaju Saturn i Uran, planete tradicije i budućnosti, ceni kvalitetne i praktične poklone. Zato dobar izbor za njih može biti umetnička slika, ikona, fotoaparat, kaiš, novčanik ili tašna od kože, karte za pozorište. Zatim, istorijska literatura, enciklopedija, monografija, laptop, tablet, parfem, a za dame nakit, šal, marama, cveće u saksiji.

VODOLIJOM vladaju Uran i Saturn (tim redom), simboli svega što je novo i prošlosti, pa ako zaista želite da je ostavite bez daha, poklonite joj najnoviji model mobilnog telefona, muzički uređaj, ručni sat, fotoaparat, kameru, karte za koncert omiljene grupe ili auto-trke, parfem, kozmetiku za kosu. Dame će se obradovati i presi za kosu, čarapama sa dezenom, cveću.

RIBAMA vladaju romantični Neptun i Jupiter, planete umetnosti i putovanja, pa nećete pogrešiti ako im poklonite turistički aranžman, karte za koncert omiljenog pevača ili benda, mirišljavo ulje za masažu, spa tretman. Dobar izbor je i umetnička slika, štafelaj, boca vina, bombonjera, ikona, fotoaparat. Dame vole i seksi veš, čarape, visoke potpetice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu