SPEKTAKL OD KOG ZASTAJE DAH: U Hong Kongu 2024. dočekali uz vatromet koji traje - 12 minuta! (VIDEO)

Tanjug

31. 12. 2023. u 18:55

NOVA 2024. godina stigla je Kinu, uključujući Peking i Hongkong.

СПЕКТАКЛ ОД КОГ ЗАСТАЈЕ ДАХ: У Хонг Конгу 2024. дочекали уз ватромет који траје - 12 минута! (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Gradska proslava u Hongkongu uključivala je i 12-minutni vatromet u luci Viktorija Harbor, što je najduže trajanje vatrometa u tom gradu ikada, uz prisustvo desetina hiljada ljudi.

Nova 2024. godina stigla je prethodno u Južnu Koreju, Severnu Koreju, Japan, Australiju, Novi Zeland i Kiribati. U glavnom gradu Južne Koreje, Seulu, u Bosingak paviljonu održana je ceremonija odbrojavanja, objavio je Skaj njuz.

U glavnom gradu Severne Koreje, Pjongjangu, povodom Nove godine organizovan je vatromet na Trgu Kim II Sunga.

Veliki broj ljudi okupio se u hramu u centru japanske prestonove Tokiju, da bi prisustvovali tradicionalnoj ceremoniji zvonjenja i odbrojavanja, poznatoj kao Joja no Kane.

Nova godina je prethodno stigla u istočne delove Australije, uključujući njene najveće gradove Sidnej, Kanberu i Melburn.

Dugo očekivani spektakularni vatromet na sidnejskom Harbor Bridžu i Operi osvetlio je gradsko nebo, uz uzbuđeno klicanje velikog broja posmatrača, prenosi BBC.

Nova 2024. godina dočekana je i na Novom Zelandu, a u najvecem novozelandskom gradu Oklandu sa Skaj tauera, najviše zgrade u zemlji, organizovan je vatromet.

Nova godina prvo je stigla na pacifičku ostrvsku državu Kiribati.

 BONUS VIDEO - VEČERNjE NOVOSTI VAM ŽELE SREĆNU NOVU GODINU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!