RUSKI TRIK DA STOPALA BUDU TOPLA I KAD JE NAPOLJU -30: Stvar koju svi bacaju koriste da zagreju i najledeniju obuću

Novosti online

11. 01. 2024. u 20:42

DA li se i vama lako smrznu stopala iako nosite zimsku obuću?

РУСКИ ТРИК ДА СТОПАЛА БУДУ ТОПЛА И КАД ЈЕ НАПОЉУ -30: Ствар коју сви бацају користе да загреју и најледенију обућу

Foto: Free Images Pixabay

Nakon toplog decembra, u Srbiji je u januaru "udario minus", a koliko god da su nam metereolozi najavljivali zahlađenje, mnogi od nas nisu još uvek spremni za sneg i led.

Od gradskog prevoza koji sporije funkcioniše, preko slojeva odeće koje je izuzetno teško nositi na leđima, pa do obuće koja, koliko god da je postavljena i navodno topla, ipak nikako da nam zagreje noge - izlazak iz kuće po ovakvom vremenu je sve samo ne uživanje!

Ali, postoji trik kako da zagrejete stopala kada je napolju minus, a sve što vam je potrebno jeste predmet koji sasvim sigurno imate u kući.

Kada popijemo sok, logično je da prazan tetrapak bacimo u kantu. Ali, nemojte to da uradite, postoji odličan način da ga iskoristite! Ovaj trik Rusi stalno praktikuju zimi, a pomoći će vam da napravite "izolaciju" u cipelama i čizmama i tako sprečite da vam se stopala smrzavaju.

Foto: Free Images Pixabay

Prvo isecite i otvorite tetrapak, dobro je operite i osušite. Zatim nacrtajte na njemu oblik uloška za cipele i isecite. Iz cipela ili čizama koje nosite zimi izvadite ulošak, pa stavite ovaj koji ste napravili od tetrapaka i to folijom okrenutom nagore. Nakon toga, vratite "originalne" uloške na njihovo mesto, preko onih koje ste sami napravili. I to je cela mudrost! Ovakava domaći uložak će neverovatno zadržavati toplotu i sprečiti da hladnoća probije đon i ohladi vam stopala. 

(Mondo)

BONUS VIDEO - PUT NA SIGURNO: Nastavak evakuacije stoke sa Krčedinske ade, zarobljene visokom vodostajem Dunava

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024