DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 5. MART: Rak da se pazi povreda, Vagi dan za svađe, pomirenja i raskide, Strelac da se kloni konflikta

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

04. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 5. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje....

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 5. МАРТ: Рак да се пази повреда, Ваги дан за свађе, помирења и раскиде, Стрелац да се клони конфликта

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u polju karijere pod uticajem Saturna i Jupitera, bavite se nekretninama i pravnim pitanjima. Napet aspekt između vašeg vladaoca Marsa i Urana, donosi vam promenu planova i probleme na ljubavnom planu. Opasnost u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec koji upravlja vašim biznisom i logikom prelazi preko Jarca, pa planirate poslove sa strancima ili put. Izazovan aspekt između Urana u vašem znaku i Marsa u polju karijere, donosi vam rasprave sa nadređenima i ljubavnim partnerom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom u kući karijere, donoseći vam uvećanje prihoda. Pozicija Marsa i Urana upozorava na oprez u kontaktima sa strancima. Izbegavajte nepotrebne troškove. Pazite se za volanom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mesec najviše utiče na vaš znak jer njime upravlja a danas je u Jarcu i dobro aspektovan zbog čega možete doneti dobre poslovne odluke. Izazovan aspekt između Marsa i Urana, upozorava na probleme sa finansijama. Podložnost povredama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem u osmom astrološkom polju, donoseći vam novac preko svakodnevnih poslova. Napet aspekt između Marsa i Urana, upozorava na probleme pravne prirode, ali i sa sa ljubavnim partnerom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sekstil između Meseca i vašeg vladaoca Merkura simbolizuje novac koji pristiže preko kreativnih poslova i sporta. Mars u izazovnom aspektu sa Uranom, upozorava na dodatni oprez u kontaktima sa strancima. Jedna Škorpija misli na vas.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vladalac vaše karijere, Mesec, prelazi preko Jarca, donoseći vam uvećanje prihoda preko paralelnih ili honorarnih poslova. Eksplozivan kvadrat Marsa i Urana, vladalaca vaših partnerskih odnosa i ljubavi, donose rasprave, scene, raskide, pomirenja.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u polju komunikacije donosi novac Škorpijama koje se bave poslom koji ima veze sa pisanjem ili čestim putovanjima. Loš aspekt između vašeg vladaoca Marsa i Urana, upozorava na probleme u domu i porodici. Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa dobro aspektovanim Mesecom u polju posla, novac vam stiže preko poslovima koji zahtevaju veliku izdržljivost i upornost. Izazovan aspekt Marsa i Urana, upozorava na dodatni oprez u saobraćaju i konflikte sa saradnicima, rođacima, komšijama.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u vašem znaku čini vas praktičnim, donoseći uspeh umetnicima, piscima, pravnicima, Jarčevima koji su preko posla prisutni u javnosti. Vaše finansije mogu biti ozbiljno uzdrmane, zbog pozicije Marsa i Urana. Podložnost povredama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa Mesecom u astrološkoj kući podsvesti, skloni ste preispitivanju odluka u vezi sa privatnim i poslovnim životom. Mars u vašem znaku tik uz Veneru, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Uranom, donoseći probleme u domu i porodici.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca, koji upravlja vašim ljubavnim životom, u astrološkom polju neprijatelja, čini vas sumnjičavim prema voljenoj osobi. Kvadrat Mars ai Urana, upozorava na probleme sa dokumentacijom i rođacima. Oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima