DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 16. MART: Ovan nervozan, lav da se pazi pogrešnih zaključaka, Škorpiju očekuje strastveni susret

Astrolog Marina Jungić Milošević

15. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 16. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 16. МАРТ: Ован нервозан, лав да се пази погрешних закључака, Шкорпију очекује страствени сусрет

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Kvadrat između Neptuna u astrološkoj kući podsvesti i Meseca čini vas nervoznijim i razdražljivim. Pozicija Venere u kući tajni donosi vam susret sa zauzetom osobom koja je preko posla prisutna u javnosti. Pazite se za volanom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašeno jedanaesto astrološko polje, donosi vam promenu planova zbog neočekivanih okolnosti. Bračni ili dugogodišnji partner želi da vam nametne svoj stav ili mišljenje onečemu o čemu zajednički odlučujete. Podložnost povredama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku pod uticajem Marsa, planete strasti, donosi vam susret sa atraktivnom osobom na putu ili predavanju. Napet aspekt Meseca i Neptuna u kući karijere, podstiču vašu ambiciju i upornost. Oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašeno deveto astrološko polje donosi vam kontakte sa strancima i mogućnost odlaska na put u inostranstvo. Izazovan aspekt vašeg vladaoca Meseca i Neptuna, pojačava vašu intuiciju i donosi inspiraciju umetnicima. Više šetajte.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce blizu Neptuna pravi napet aspekt sa Mesecom u astrološkoj kući društvenog života, donoseći vam poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta ili u nekom klubu. Skloni ste pogrešnim zaključcima. Izbegavajte alkohol.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašen znak Riba podstiče vas da realizujete neke ideje i zamisli zajedno sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Na većem skupu ili proslavi, predveče, možete da privučete pažnju vrlo harizmatične osobe. Oprez za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u astrološkom polju ljubavi pravi trigon sa Marsom što nagoveštava romantičan susret sa Vodolijom. Naglašeno šesto astrološko polje, u kome se nalazi i vaš vladalac Venera, donosi vam novac preko nekretnina i honorarnog posla. Odmorite se.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec, simbol emocija, u sjajnom aspektu sa vašim vladaocem Marsom nagoveštava strastveni susret sa privlačnom osobom. Mnoštvo planeta u astrološkoj kući kreativnosti, donosi dogovor o isplativom angažmanu umetnicima i sportistima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Odgovara vam prelazak Meseca preko znaka Blizanaca u koji "pada" vaša kuća partnerskih odnosa, pa možete otići na kraći put sa voljenom osobom. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera upozoravaju na oprez sa finansijama i ugovorima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u astrološkom polju posla u napetom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom, moraćete da prihvatite promenu ili odlaganje nekih planova. Poziv za izlazak od osobe koju dugo niste videli. Jedan Bik misli na vas.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca, simbola emocija, preko astrološke kuće ljubavi, slobodnim Vodolijama donosi susret sa mladolikom osobom na koncertu, u pozorištu, sportskom događaju. Novac vam pristiže preko paralelnog ili honorarnog posla.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mnoštvo planeta u vašem znaku među kojima je i Venera, planeta ljubavi, lepote i lepog života, čini vas omiljenim i popularnim u društvu. Moguća obnova saradnje sa osobama sa kojima ste nekada radili. Podložnost povredama.

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)