DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 19. MART: Ovan u tajnoj vezi, Lav ambiciozan, Škorpija da pazi na novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

18. 03. 2024. u 21:00

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 19. МАРТ: Ован у тајној вези, Лав амбициозан, Шкорпија да пази на новац

Foto: Shutterstock

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec se približava znaku Lava, u koji ulazi uveče, što vas podstiče na akciju po pitanju jednog poslovnog projekta. Trigon sa Neptunom pogoduje umetnicima rođenim u trećoj dekadi. Tajna romansa može da preraste u ozbiljnu vezu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca sa Jupiterom i Neptunom, simbolima inostranstva i mašte, podstiču vašu kreativnost ali i motivaciju kada se radi o finansijama. Pozicija Marsa, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom i članovima porodice.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec, koji upravlja vašim poslom, uveče napušta znak Raka i ulazi u treće astrološko polje, donoseći vam novac preko intelektualnih delatnosti, kraćih putovanja i trgovine. Dopada vam se osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Prelazak vašeg vladaoca Meseca iz vodenog u vatreni znak Lava, utiče na promenu vašeg raspoloženja. Trigon sa Neptunom, odgovara Rakovima koji se bave kreativnim zanimanjem, predavaštvom ili planiraju usavršavanje u inostranstvu.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec, vladalac 12. astrološke kuće, uveče, ulazi u vaš znak, što pojačava vašu intuiciju. Sekstil sa Uranom u kući karijere, podstiče vašu ambiciju kada se radi o poslovnom partnerskom odnosu sa jednim Bikom. Više šetajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Simbol inspiracije, Mesec, u večernjim satima ulazi u astrološko polje mašte i pod uplivom Neptuna, čini vas spremnim da ostvarite svoje zamisli, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Voljena osoba vam pruža podršku.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, uveče, ulazi u jedanaestu astrološku kuću, koja zahvata znak Lava, donoseći vam promenu planova, zbog više sile. Pozicija Marsa i Plutona, vladalaca vašeg ljubavnog života, nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec ulazi u vaše astrološko polje karijere, uveče, što vam odgovara ako se bavite kreativnim zanimanjem. Napeti aspekti sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, upozoravaju na oprez sa finansijama. Dobijate poziv za izlazak od zauzete osobe.

STRELAC

Mesec uveče napušta vaše osmo i ulazi u deveto astrološko polje, donoseći vam novac preko poslova sa strancima. Aspekt sa vašim suvladaocem Neptunom donosi uspeh novembarskim Strelcima. Emotivni partner ne može da sakrije ljubomoru i posesivnost.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Saturna u polju logike i Meseca u astrološkom polju novca, donosi vam uvećanje prihoda preko nekadašnjih poslovnih partnera i saradnika. Očekuje vas strastveni susret sa jednom Škorpijom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec uveče ulazi u znak Lava, obrazujući napete aspeklte sa Marsom i Plutonom u vašem znaku, a to podstiče vašu ambiciju kada se radi o privatnom biznisu ili kupoprodaji nekretnina. Susret sa Strelcem, koga poznajete preko poslovnih kontakata.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa Mesecom koji uveče ulazi u Lava, očekuje vas više poslovnih obaveza, dogovora i sastanaka. Trigon sa vašim vladaocem Neptunom, donosi nadahnuće umetnicima i naučnicima rođenim u trećoj dekadi. Voljena osoba vam daje podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)