DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 21. MART: Lav ima šansu da ostvari planove, Strelca očekuje poslovni susret, Vodoliji loš dan za ljubav

Astrolog Marina Jungić Milošević

20. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 21. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 21. МАРТ: Лав има шансу да оствари планове, Стрелца очекује пословни сусрет, Водолији лош дан за љубав

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u astrološkoj kući ljubavi čini vaš emotivni život uzbudljivijim i zanimljivijim, naročito ako ste slobodni. Moguća tenzija i napetost u odnosu sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Problemi sa starijom osobom u porodici.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u vatrenom Lavu pravi napet aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, čineći vas sklonim preteranom trošenju novca. Dobar aspekt sa Marsom u astrološkoj kući neočekivanih situacija donosi vam susret sa vrlo šarmantnom osobom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Dobar aspekt između Meseca u Lavu i vašeg vladaoca Merkura, u večernjim satima, donosi vam povoljne vesti o ishodu nekog dogovora. Naglašena astrološka kuća karijere, nagoveštava mogućnost upoznavanja sa vatrenim znakom preko posla.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Lavu, znaku koji zahvata astrološko polje posla, donosi vam mogućnost dogovora o isplativom aranžmanu. Bračni partner je zabrinut, zbog nečega, ali kao da nema nameru da tu brigu podeli sa vama. Nervoza.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u vašem znaku, zbog čega vam se ukazuju šanse da ostvarite neke vaše planove. Saradnja sa Ovnom može da vam uveća prihode. Imate osećaj da vas voljena osoba ne razume. Više šetajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u astrološkoj kući novca pravi trigon sa Mesecom u Lavu što se povoljno odražava na vaše finansije. Opozicija sa Marsom, planetom sukoba, upozorava na probleme sa kolegama i saradnicima. Izbegavajte alkohol.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca, donosi vam poznanstvo s nekim ko će imati sluha za vaše ideje o novim poslovnim projektima. Naglašeno šesto astrološko polje, Vagama treće dekade donosi bolju komunikaciju sa saradnicima. Jedan Lav želi da vas vidi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u astrološkoj kući karijere pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam rasprave i sukobe sa voljenom osobom, naročito muškim Škorpijama. Susret sa starom simpatijom u popodnevnim satima. Smanjite unos šećera.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Meseca i Merkura donosi vam susret sa nekim ko stiže sa dužeg puta ili preko interneta. Uvećanje zarade preko saradnje sa stranaca i prijatelja. Aspekti vaših vladalaca, planeta romantike i sreće, podstiču emocije prema Lavu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Tranzit Meseca preko Lava donosi vam šanse da zaradite novac tako što ćete obnoviti ili dogovoriti saradnju sa strancima. Voljena osoba mnogo toga što želi da vam kaže, ali vi kao da nemate dovoljno sluha za njene potrebe i probleme.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca u Lavu, nasuprot Marsu u vašem znaku, nepovoljno utiču na komunikaciju sa voljenom osobom. Dogovori sa starim partnerima i saradnicima mogu da vam donesu značajno uvećanje prihoda preko zajedničkog posla. Izbegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkoj kući svakodnevice i zdravlja obrazuje napet aspekt sa Marsom u kući prepreka i ograničenja, što vam stvara napetost i tenziju. Ljubavni partner pokazuje više razumevanja za rešavanje nekog vašeg problema. Oprez za volanom.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)