PAZITE SE POVREDA PRSTIJU I SKOČNOG ZGLOBA: Astro savet za petak 22. mart - Oprezno za volanom

Astrolog Marina Jungić Milošević

22. 03. 2024. u 07:00

MESEC je rano jutros ušao u znak Device, praveći i dalje opoziciju sa Marsom koji se sprema da u noći između 22. i 23. marta izađe iz Vodolije i uđe u znak Riba.

ПАЗИТЕ СЕ ПОВРЕДА ПРСТИЈУ И СКОЧНОГ ЗГЛОБА: Астро савет за петак 22. март - Опрезно за воланом

Foto Pixabay free images

Ovaj napet aspekt nosi opasnost od povreda (prstiju, skočnog zgloba), pojačava tenzije donoseći jaku nervnu napetost, kao i opasnost u saobraćaju. Zato je danas neophodan dodatni oprez za volanom!

Devicom, šestim zodijačkim znakom, koji simbolizuje posao, zdravlje i našu svakodnevicu, upravlja Merkur, planeta komunikacija, pa tako danas može biti problema u komunikaciji sa saradnicima, kolegama, rođacima, komšijama.

Takođe, žene mogu biti ugrožene od kolega na radnom mestu, bilo da se radi o mobingu, seksualnom uznemiravanju ili nekom drugom vidu nasilja. Tome još više doprinosi napet aspekt između Meseca (emocije, duša, žene) i Plutona (moć, agresija) u Vodoliji, dok je aspekt koji Mesec pravi sa Suncem u Ovnu manje opasan od prethodna dva, ali ipak nepovoljno utiče na komunikaciju između žena i muškaraca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024