NE POČINJITE NIŠTA NOVO Astro savet za ponedeljak 25. mart: Počelo je pomračenje Meseca u Vagi - Najviše će ga osetiti tri horoskopska znaka

Astrolog Marina Jungić Milošević

25. 03. 2024. u 07:00

POSLE delimičnog pomračenja Meseca na petom stepenu Vage, 25. marta, u 8.01, već 8. aprila stiže i totalno pomračenje Sunca u Ovnu.

НЕ ПОЧИЊИТЕ НИШТА НОВО Астро савет за понедељак 25. март: Почело је помрачење Месеца у Ваги - Највише ће га осетити три хороскопска знака

Foto Pixabay free images

U periodu između dva pomračenja, od 25. marta do 8. aprila, nije poželjno donositi važne odluke (o promeni posla, kupovini stana, kupovini automobila, veridbi, venčanju, selidbi), niti započinjati nove poslove. Posledice pomračenog Meseca, kao i Sunca će se osećati najviše šest, a najmanje mesec dana nakon 25. marta, odnosno 8. aprila.

Mada se ove prirodne pojave događaju više puta godišnje, one i te kako utiču na našu podsvest, raspoloženje (individulano i kolektivno), san, odluke koje donosimo, zdravstveno stanje... Mesec podiže nivo vode na našoj planeti, izazivajući plimu i oseku, a isto se dešava i sa vodom u našem telu. Posmatranje pomračenja golim okom više utiče na žene (hormonski disbalans, problemi u trudnoći), mada kod oba pola remeti prirodnu ravnotežu tečnosti u telu.

Foto: Shutterstock

 

Ovo pomračenje Meseca će moći da se posmatra iznad većeg dela Evrope (ali ne iz Srbije), severoistočne Azije, većeg dela Australije i Afrike, Severne Amerike, Južne Amerike, sa Pacifika, Atlantika, Arktika, Antarktika. Ipak, svi znaci mogu da osete promene u partnerskim odnosima (i poslovnim i ljubavnim), pogotovo oni čije se natalno Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars ili ascendent, nalaze od trećeg do sedmog stepena Vage, Ovna, Raka i Jarca. Ovo se takođe odnosi na predstavnike znakova koji su preko posla prisutni u javnosti.

Takođe, više utiče na Rakove, Bikove i Ribe, znakove u kojima je njegov uticaj naglašen, a kada je pomračen (nađe se između Zemlje i Sunca) mogu biti osetljiviji nego obično. Mogući su i problemi sa kožom, bubrezima, oticanjem nogu zbog zadržavanja vode u organizmu, glavobolje, problemi sa vidom, visokim pritiskom.

Foto Shutterstock

Pomračen Mesec, simbol podsvesti, emocija, raspoloženja, mašte i intuicije, na petom stepenu Vage pravi aspekt zaštite sa Plutonom na prvom stepenu Vodolije. Međutim, pravi i napet aspekt sa Marsom i Neptunom u Ribama, pa je neophodan dodatni oprez u saobraćaju, budući da će za volanom biti više osoba pod uticajem alkohola ili droge. Donošenje važnih odluka odložite za period posle 20. aprila (barem dve nedelje nakon pomračenja Sunca, 8. aprila).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!