CRNOGORAC PRONAŠAO NEOBIČNU ŽIVOTINJU PORED KUĆE: Pomoć potražio na društvenim mrežama, komentari se samo nižu (FOTO)

Novosti online

14. 04. 2024. u 20:48

ŠTA je to malo, smeđe i podseća na miša? Pitanje koje su mnogi postavili onda kada se pojavila fotografija "nepoznate" male životinje i izazvala pravu zabunu među korisnicima društvenih mreža.

ЦРНОГОРАЦ ПРОНАШАО НЕОБИЧНУ ЖИВОТИЊУ ПОРЕД КУЋЕ: Помоћ потражио на друштвеним мрежама, коментари се само нижу (ФОТО)

Foto: V. K.

Dobivši fotografiju od svojih pratilaca iz Crne Gore koji su se prvi put susreli sa malom životinjom, ne znajući koja je, Instagram stranica "Podgorički vremeplov" podelila je njenu fotografiju i čekala pravi odgovor od drugih korisnika - koji je stigao tek nakon 200 komentara.

- Jutros kraj kuće zatekosmo ovo malo stvorenje. Na gugl pretragama ispad neki meksički, poljski rovac, pa ako možete da objavite možda Tiho zna nešto više o tome - stoji u opisu fotografije.

Kako se može videti, braonkasto smeđa životinjica podseća na više vrsta. Pa tako zbog repa liči na miša, zbog oblika tela na krticu, a nekima je zaličila i na ježa.

"Ponudi mu tekilu, ako je pije - Meksikanac je"

U preko 200 komentara, korisnici Instagrama kao da su se takmičili ko će ostaviti duhovitiji komentar.

"Ovo je učitelj Splinter ja mislim ali nisam siguran", "Ada pustite ga, došao u Crnu Goru da odmara", "Miš sa severa. Vidiš kako je obučen", "Dugogodišnji robijaš iz Meksika, Amerika traži njegovo izručivanje", "Ponudi mu tekilu, ako krene da pije - Meksikanac je", "Pusti ga da odmara, znaš li ti gde je Meksiko, dalek je to put", "Nosilac nove korone iz Vuhana", šalili su se oni.

O kojoj životinji je reč?

Ipak, bilo je tu i komentara koji su rešili ovu misteriju. Naime, radi se o rovčici.

"Iako podseća na glodara zapravo je vrsta bubojeda, tzv. rovčica, vrsta bliska ježu. Hrani se primarno insektima, ali će rado pojesti i omanjeg guštera, zmiju ili žabu. Jako je ratoborna i neustrašiva. Za čoveka ne predstavlja opasnost", bio je konačan odgovor za kojim su Crnogorci tragali.

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)