DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 30. APRIL: Blizancima dobar dan za posao, Škorpija puna energije, Ribe sumnjaju u partnera

Astrolog Marina Jungić Milošević

29. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam ulazak Marsa u znak Ovna, posle dve godine, donosi za utorak 30. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima…

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 30. АПРИЛ: Близанцима добар дан за посао, Шкорпија пуна енергије, Рибе сумњају у партнера

Foto: Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Mars, planeta akcije, energije, sukoba i povreda, posle dve godine ulazi u vaš znak donoseći vam priliv energije, optimizma i entuzijazma. Neko pokušava da vas ubedi u nešto s čime se ne slažete. Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, u Ovna, nagoveštava tajnu romansu s lekarom ili s nekim ko se bavi opasnim zanimanjem. Dugogodišnji partner može da vas uznemiri ili emotivno povredi. Izbegavajte nepotrebne troškove.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mars, planeta akcije, ulazi u vaše 11. polje, donoseći vam šanse za bržu realizaciju vašeg plana o saradnji sa nekom velikom organizacijom, prijateljima ili strancima. Novac pristiže preko kreativnih zanimanja. Vodolija želi da vas vidi.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mars ulazi u Ovna, upozoravajući junske Rakove da se paze prevare. Pluton, koji upravlja vašim ljubavnim životom, blizu vašeg vladaoca Meseca, unosi tenziju u odnos sa voljenom osobom, naročito ako ste žena. Iracionalni strahovi.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mars, planeta strasti, danas ulazi u Ovna, donoseći vam susret sa seksipilnom osobom na predavanju, seminaru ili preko kontakata sa strancima. Mesec blizu Plutona u astrološkom polju partnerskih odnosa, donosi raspravu sa bračnim drugom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mars ulazi u znak Ovna, ali je i dalje blizu Neptuna, planete ljubavnog zanosa, što podstiče plamen strasti ali i partnerovu ljubomoru, naročito ako ste žena Devica. Mesec blizu Plutona vam donosi novac preko stranaca. Depresivno raspoloženje.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Ulazak Marsa, planete strasti u astrološku kuću partnerskih odnosa, unosi uzbuđenja, strast ali i svađe u odnos savoljenom osobom. Mesec, vladalac vašeg polja karijere, blizu Plutona u povoljno utiče na vaše finansije. Lav misli na vas.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa ulaskom vašeg vladaoca Marsa u Ovna, postajete energičniji i aktivniji na poslu. Odgovara vam pozicija Meseca blizu vašeg vladaoca Plutona, ako se bavite poslom preko koga ste prisutni u javnosti. Susret sa Rakom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mars danas ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi unoseći uzbuđenja i strast u vaš emotivni život. Pozicija Merkura, važnog za vaš emotivni život, donosi vam poznanstvo preko interneta. Obratite pažnju na klauzule ugovora o nekretninama.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Ulazak Marsa, simbola akcije i sukoba, u astrološko polje privatnog života, upozorava na konflikte i rasprave sa partnerom i članovima porodice. Neko vam nudi primamljivu ponudu, ali budite oprezni. Iracionalni strahovi.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa Mesecom blizu Plutona u vašem znaku, imate šansu da zaradite novac preko rizičnog posla. Mars ulazi u vaše treće astrološko polje, donoseći konflikte sa rođacima, roditeljima sa decom. Opasnost u saobraćaju. Čuvajte vredne sitnice.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mars "pretiče" vašeg vladaoca Neptuna i ulazi astrološku kuću posla, donoseći vam nove šanse za zaradu. Pozicija Meseca, koji upravlja vašim ljubavnim životom, blizu Plutona, budi vašu sumnju u partnerovu iskrenost. Imate podršku jednog Bika.


 

BONUS VIDEO - Dr Novosti : Toksini u hrani, Aleksandra Buha Đorđević



 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima