"PORED GLASOVA, ČUO SAM I MUZIKU..." Muškarca prestravio ventilator, nije mogao da veruje šta se dešava

Novosti online

30. 04. 2024. u 00:47

SVIMA nam se ponekad desilo da nas nesvakidašnje situacije zabrinu ili uplaše čudni zvuci,a iskustvo jednog muškarca sa "Redita" frapiralo je korisnike te mreže.

ПОРЕД ГЛАСОВА, ЧУО САМ И МУЗИКУ... Мушкарца престравио вентилатор, није могао да верује шта се дешава

Foto Vikipedija /Rfc1394

On je ostao prestravljen zbog svog ventilatora, iz kog su, prema njegovom pisanju, dopirali glasovi i muzika.

Naime, kako je neimenovani muškarac napisao na pomenutoj veb adresi, do incidenta je došlo kada je u njegovom naselju nestalo struje.

"Palim treći, kad ono!"

- Trčao sam okolo i palio ponovo sve uređaje kada je stigla struja. Palim dva od tri ventilatora, jer mi je nekada veoma toplu u stanu, ali kad sam došao do trećeg, iz njega čujem glasove - napisao je čovek.

Kako dalje navodi, nije čuo glasove nalik duhovima, već je umesto toga zvučalo kao da "sluša neki TV šou", preneo je Blic.

- Čulo se kao da ljudi pričaju. Imajte na umu da se ovo dešava kada je moj ventilator bez napajanja. Ventilator je bio uključen u struju, ali nisam pritisnuo dugme za napajanje. Pored glasova, čuo sam i muziku - nastavlja.

Otkriven bizaran razlog

Mnogi korisnici su se javili da mu pomognu da otkrije šta se dešava, ali je prava istina ipak malo čudnija.

Naime, ispostavilo se da je ventilator hvatao radio talase iz blizine, što je nešto što ni sam čovek nije znao pre ovoga. Jednostavno, kako je objašnjeno, radio talasi mogu da "prođu" kroz razne uređaje, između ostalog i kroz ventilator.

To se dogodilo i sa njegovim ventilatorom, mora da je bio dovoljno blizu neke antene koja je bila dovoljno jaka da vibrira i prenosi glasove sa radija.

(Ledbajbl)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe