"ŠMRKANJE? ONI KOJI NISU KRALI NEMAJU PARA ZA TO" Milanović i Plenković opet u klinču: Ko je "na opijatima"?

Tanjug

25. 04. 2023. u 10:46

PREDSEDNIK i premijer Hrvatske, Zoran Milanović i Andrej Plenković, ponovo su u javnosti razmenili uvrede i polemisali o tome ko je na opijatima, a ko je kao da je na opijatima.

ШМРКАЊЕ? ОНИ КОЈИ НИСУ КРАЛИ НЕМАЈУ ПАРА ЗА ТО Милановић и Пленковић опет у клинчу: Ко је на опијатима?

Foto: Tanjug

Na Plenkovićeve prozivke za "šmrkanje", Milanović je rekao da su opijati skupi i da oni koji nisu pljačkali za to nemaju novca.

- Ako misli na opijate, moram ga podsetiti da su to opijati kojima se koriste HDZ-ovci. To su skupi opijati, mi koji nismo pljačkali nemamo novaca za to - rekao je Milanović juče u Križevcima.

Na to mu je Plenković uzvratio: "On, ako ih i ne koristi, često su njegove izjave kao da je pod uticajem opijata....", rekao je Plenković nakon sednice šireg Predsedništva HDZ-a.

BONUS VIDEO: POGROM SRBA IZ KRAJINE "Oluja" - zločin bez kazne

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove