U SUDNICI SVI PLAKALI, JEDNOJ ŽENI POZLILO: Kako su, posle šest meseci agonije, oslobođeni Hrvati u Zambiji

U GRADU Ndoli u Zambiji završeno je suđenje osmoro Hrvata koji su bili optuženi za krivotvorenje papira za posvojenu decu u susednom Kongu.

У СУДНИЦИ СВИ ПЛАКАЛИ, ЈЕДНОЈ ЖЕНИ ПОЗЛИЛО: Како су, после шест месеци агоније, ослобођени Хрвати у Замбији

Foto: Printskrin Jutjub

Drama je trajala šest meseci, Hrvati su završili u zatvoru, bili oslobođeni i zatim opet uhapšeni kada su se ukrcavali u avion za Hrvatsku.

Sudija Meri Mulanda je presudila da je sve u redu sa papirima iz Konga i oslobodila četiri para iz Hrvatske svih optužbi. Slike iz sudnice nakon presude bile su vrlo emotivne, osmoro Hrvata je plakalo i nikako nisu mogli da se smire.

Plakali su i gotovo svi u sudnici, a jednu ženu morali su da iznesu jer joj je pozlilo. Ishod drame u Zambiji pratili su i članovi porodica uhapšenih Hrvata, koji su jedva dočekali dobre vesti.

Vrhunac drame je ipak bio kada se u Zambiji, nepozvan, pojavio bivši političar iz Hrvatske, kontroverzni Ivan Pernar i u sudnici galamio da je jedan od usvojitelja promenio pol i pre nego se odlučio za usvajanje bio je žena. Pernar, koji je slične incidente izazivao dok je bio poslanik u Saboru, a posle nakon cirkusa ”sa cinkarenjem” na sudu zamalo je i sam završio u zatvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove