"DUBROVNIK, PA IZVOLITE..." Paprene cene parginga, video jednog turiste podelio javnost (VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2023. u 19:19

KADA neko pomene Dubrovnik, obično prva asocijacija bude skupoća. Kako i ne, s obzirom na to da veoma često posetioci ovog grada na društvenim mrežama postavljaju fotografije i snimke "paprenih" računa za raznorazne usluge.

ДУБРОВНИК, ПА ИЗВОЛИТЕ... Папрене цене паргинга, видео једног туристе поделио јавност (ВИДЕО)

Foto: Free Images Pixabay

Prethodnih dana veliku pažnju privukao je snimak čoveka koji je morao da izdvoji pozamašnu sumu za nepuna četiri sata parkiranja u tom gradu.

Neimenovani muškarac snimio je kako ubacuje parking karticu u automat pre napuštanja parkinga, a na snimku, koji je navodno nastao 1. avgusta, vidi se kako za nešto više od tri sata parkiranja mora da se plati 40 evra!

"Dubrovnik, pa izvolite", stoji u opisu video snimka, koji je za kratko vreme prikupio veliki broj pregleda i komentara.

Neki su konstatovali da bi ga jeftinije koštala kazna da se nepropisno parkirao. Bilo je i onih koji su pitali zašto neko ide automobilom do Dubrovnika ako mu je mnogo da plaća parking.

Oglasili su se i oni koji smatraju da je ova cena parkinga opravdana, jer se posetilac nalazi u samom jezgru.

- Gospodo draga, vidim da očito ne cenite lokaciju navedenih parkinga i komod zbog istih. Ti su parkinzi 50 metara od zidina i Starog grada, pešačiš 5 minuta do Straduna, srce grada starog 1000 godina. Ako takva lokacija nije komod ne znam šta jeste, pogotovo u kulturno istorijskom gradu Dubrovniku. Svi bi vi i na plažu s autom da možete. Postoje parkinzi u gradu koji koštaju ni 3 € sat, ali su udaljeni od starog grada pa treba lenja gospoda da pešače ili idu busom, ne daj bože plate uber 4€. Preporučujem svim jaranima i kraljevima koji posećuju Dubrovnik da se prvo informišu pre dolaska, da ne bi bilo ovako glupih objava - jedan je od brojnih komentara.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: GORI U HRVATSKOJ: Požari kod Dubrovnika noću postaju crveni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu