GRADAČAC TUGUJE: Danas sahrana oca i sina koje je ubio Nermin Sulejmanović

Novosti onlajn

15. 08. 2023. u 09:13

OTAC i sin Džengiz i Denis Onder, koje je u petak u Gradačcu ubio Nermin Sulejmanović, biće sahranjeni danas na mezarju Šehitluci. Dženaza će biti klanjana ispred Požaričke džamije u Gradačcu u 13 časova.

ГРАДАЧАЦ ТУГУЈЕ: Данас сахрана оца и сина које је убио Нермин Сулејмановић

Foto: Ap photo/Instagram/iron_bb24

Pre njih dvojice, Sulejmanović je pretukao, pa ubio bivšu partnerku Nizamu Hećimović, koja je juče sahranjena takođe u Gradačcu.

Sulejmanović je ranio nekoliko osoba, među kojima je i Harisa Onder, majka i supruga Denisa i Džengiza.

Ona se, prema poslednjim informacijama, probudila nakon dve teške operacije, ali je njeno stanje još neizvesno.

Dan žalosti u FBiH i Republici Srpskoj, povodom ovog stravičnog zločina, biće sutra.

Beba ležala u lokvi krvi

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza Ondera i Ondera Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

BONUS VIDEO: JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE - Kamere zabeležile trenutak kada je Jorović ubijen u Altini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)