UMRLO DETE KOJE JE POVREĐENO U UDESU KOD TUNELA UČKA: Lekari su sve probali, ali uzalud

Novosti online

20. 08. 2023. u 15:43

DETE, koje je u subotu teško povređeno u sudaru dva vozila kod tunela Učka, umrlo je u bolnici, uprkos pruženoj lekarskoj pomoći, saopštili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

УМРЛО ДЕТЕ КОЈЕ ЈЕ ПОВРЕЂЕНО У УДЕСУ КОД ТУНЕЛА УЧКА: Лекари су све пробали, али узалуд

Foto: Printskrin/Jutjub/MUP HR

U sudaru koji se dogodio u subotu oko 4 sata ujutro na auto-putu u blizini tunela Učka, poginuo je 37-godišnji vozač, državljanin Nemačke, a šestoro nemačkih državljana je povređeno.

Zbog zadobijenih povreda u riječku bolnicu je prevezeno dete i dvoje putnika iz vozila stradalog vozača te 25-godišnji vozač i dva putnika iz drugog vozila, piše Večernji.

Iz PU primorsko-goranske danas navode da je dvoje putnika iz vozila kojim je upravljao stradali vozač teško povređeno, dok su vozač i putnici iz drugog auta lakše povrđeni.

BONUS VIDEO:

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Razbijena kriminalna grupa u Kraljevu i Loznici, krali kola po celoj Evropi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima