ZA RUBRIKU "VEROVALI ILI NE": Par iz Nemačke zaboravio sina na parkingu u Hrvatskoj

Novosti online

27. 08. 2023. u 17:14

BRAČNI par iz Nemačke slučajno je ostavio sina tinejdžera na parkingu pored auto-puta kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj i nastavio putovanje. Nakon intervencije policije, porodica se vratila po tinejdžera.

ЗА РУБРИКУ ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Пар из Немачке заборавио сина на паркингу у Хрватској

Foto: D. Balšić

Tinejdžer je zaboravio svoj mobilni telefon u automobilu u kojem su bili njegovi roditelji i brat, a njihove brojeve nije znao napamet, prenosi hrvatski portal Indeks.

Brodsko-posavska policijska uprava potvrdila je da je dobila dojavu o tinejdžeru iz Nemačke, koga su roditelji slučajno zaboravili na parkingu auto-puta A3 kod Slavonskog Broda i nastavili putovanje bez njega.

Automobilom nemačkih registarski tablica je upravljao 51-godišnji otac, dok su se u vozilu nalazili stariji brat i majka, koji su spavali.

Otac je izašao iz vozila na parkingu i potom se vratio u automobil, ali nije primetio da je izašao i njegov mlađi sin.

- Policijski službenici su o ovom slučaju odmah obavestili druge policijske uprave kako bi se što pre locirala porodica ostavljenog tinejdžera. Policajci su mu pomogli i prevezli ga u stanicu gde su preko društvenih mreža stupili u kontakt sa njegovom porodicom - saopšteno je iz policije.

Nakon uspešne komunikacije policijskih službenika s ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da mlađi sin nije u automobilu, porodica se vratila po tinejdžera.

BONUS VIDEO: RTS PREKINUO PROGRAM: Srčani udar, pa reanimacija - trenutak kada se snimatelj srušio

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!