SABOR POTVRDIO IZBOR NOVOG MINISTRA ODBRANE: Ivan Anušić na meti hrvatske opozicije - Treba mu dati godišnju nagradu za skidanje gaća

HRVATSKI sabor je većinom glasova potvrdio Ivana Anušića za novog ministra odbrane.

САБОР ПОТВРДИО ИЗБОР НОВОГ МИНИСТРА ОДБРАНЕ:  Иван Анушић на мети хрватске опозиције - Треба му дати годишњу награду за скидање гаћа

Foto: Printskrin Jutjub

Pre izglasavanja opozicioni prvaci su ismejavala Anušića komentarima da je zaslužio godišnju nagradu za "skidanje gaća", aludirajući da je do juče bio stranački konkurent i kritičar premijera Andreja Plenkovića, a od danas član njegovog najužeg tima.

Anušić je izabran i za ministra i za potpredsednkika vlade i sigurno će u budućnosti voditi glavnu reč kod donošenja ključnih odluka u Hrvatskoj. Njegov prethodnik Mario Banožić bio je u stalnom konfliktu sa predsednikom države Zoranom Milanovićem, a kako će Anušić sa njim funkcionisati niko unapred ne zna.

Banožić je dvadeset i treći ministar iz vlade Andreja Plenkovića koji je morao da napusti funkciju. I dalje se oporavlja nakon saobraćajne nesreće, u kojoj je poginuo jedan čovek, a koja još nije do kraja rasvetljena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!