BIZARAN SLUČAJ U KOMŠILUKU: Majka i njenih sedmoro dece se okupali sredstvom za čišćenje parazita sa životinja, svi završili u bolnici

Novosti online

05. 01. 2024. u 17:29

MAJKA i njeno sedmoro dece dovezeni su u teškom stanju u Urgentni centar u Rumuniji jer su se prali sredstvom koje se koristi za veterinarsku upotrebu.

БИЗАРАН СЛУЧАЈ У КОМШИЛУКУ: Мајка и њених седморо деце се окупали средством за чишћење паразита са животиња, сви завршили у болници

Foto: Jutjub/B1

Na glavi i koži pacijenata primećeno je da su koristili proizvode za čišćenje parazita kod ovaca.

- U Ugrentni centar Okružne bolnice Satu Mare danas je, 5. januara, došla majka sa sedmoro dece sa sela, opijena supstancom za veterinarsku upotrebu. Nakon pregleda, 37-godišnja majka i dečak (11) primljeni su na Odeljenje intezivne nege, dvoje dece od 9 i 15 godina je primljeno na Odeljenje pedijatrije, a četvoro dece od 5, 7 i dvoje blizanaca (3) prebačeni su na pedijatriju Kluž Napoka - saopšteno je iz bolnice.

Lekari trenutno prate stanje pacijenata, prenosi Observator.

Podsetimo, krajem decembra je devojčica sa svojom braćom i sestrama dovezena u bolnicu nakon što im je žena, navodno njihovo baka, uklanjala vaške sredstvom za uništavanje parazita kod ovaca.

BONUS VIDEO: ADRENALINSKA VEVERICA: Drži se za grane dok oluja besni Krimskim poluostrvom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!