"OPASNE SU ŽENE... AKO NIJE KAKO ONA HOĆE, BOLAN, OSTAVIĆE TE" Nedo je najstariji pastir u regionu, a svojim izjavama nasmejao sve (VIDEO)

Novosti online

20. 02. 2024. u 14:38

NEDO Milutinović iz Bugojna je najstariji pastir u Bosni i Hercegovini. Iako ima čak 90 godina, mladog i vedrog je duha, zbog čega priznaje da ima puno planova za nadolazeće godine.

ОПАСНЕ СУ ЖЕНЕ... АКО НИЈЕ КАКО ОНА ХОЋЕ, БОЛАН, ОСТАВИЋЕ ТЕ Недо је најстарији пастир у региону, а својим изјавама насмејао све (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/ Srednja Bosna Danas

Zanimljiv kao osoba priznaje da je često omiljen i poštovan u društvu, a svojom iskrenom izjavom o ženama, kao osobama koje voli baš kao i svoj pastirski posao, postao je glavni junak na internetu!

Nedo ima 46 ovaca i njihov broj, kaže, želi da poveća u budućnosti. Ističe da ih nikad ne bi prodao, kao ni zemlju, ali ni kuću koju je sam pravio - pošteno stečenim novcem.

- Ja sam takav, nikog ne mrzim. Volim poštene i radne ljude, ne volim lažove i lopove. Pa nije potrebno biti lopov. Vidi mene, od poštenog rada sve stekao! Pa odakle ova kuća nikla? Ja nisam bio ni u Nemačkoj ni u Austriji. Posej lepo krompir, četiri tone krompira i eto para jadan ne bio! Što da idem u Nemačku da lutam, da me drugi progoni kao što moje komšije jadne otišle. Ja sam svoj gazda, mogu šta hoću - kaže Nedo.

Ne boli ga ništa i uživa u čuvanju ovaca

Priznaje da najviše uživa u čuvanju ovaca.

- Doručkujem sa suprugom, odem do kerova, a onda pustim ovce, lepo njima, lepo meni. Položim ja njima i bale u štali, biće snega, još je ovo februar... Njima je cena sada pala, ali i da nije, ne bih ih sada prodavao nikako - kaže on za Jutjub kanal "Srednja Bosna danas".

Za sebe kaže da je sposoban i da ga ne boli ništa, i da, kako "njegova baba kaže", zna da pojede pola pite. Upravo zato, Nedo pravi i vikendicu, a uskoro će, kaže, podneti zahtev za izgradnju štale koja mu je preko potrebna.

"Žene su opasne"

Iako je decenijama u braku sa suprugom, za žene kaže da su opasne i da današnji momci "ne znaju cure ni naći".

- Opasne su žene. Novinaru, ja ti kažem da su opasne! Ako nije kako ona hoće, bolan, ostaviće te. Ma svaka! Njima je dao Tito pravo. Ne smeš je ošinuti, ne smeš je opsovati, ne smeš ni svoje dete. A sada ovi još više štite to. Budem li slagao, pljuni me u lice - ispričao je Nedo.

(Jutjub kanal "Srednja Bosna danas")

BONUS VIDEO: VESELIN IMA NEOBIČNOG KUĆNOG LjUBIMCA: Gaji buljinu, jednu od najvećih sova na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024