TALAČKA KRIZA U SLOVENIJI: Naoružani muškarac zabarikadiran u zgradi u Brežicama

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

06. 03. 2024. u 22:01

NAORUŽANI muškarac zabarikadirao se danas u stambenoj zgradi u centru Brežica u istočnoj Sloveniji, nakon što je pretio osoblju jednoj apoteci, a u incidentu je navodno došlo do pucnjave, javljaju slovenački mediji.

ТАЛАЧКА КРИЗА У СЛОВЕНИЈИ: Наоружани мушкарац забарикадиран у згради у Брежицама

Foto Tanjug-AP

U toku je intervencija specijalnih jedinica slovenačke policije, a na mestu događaja su i pregovarači. Šire područje čuvaju pripadnici policije iz Novog Mesto, koji su pozvali stanovnike da ostanu u domovima zbog moguće opasnosti, prenosi 24Ur.

Gradonačelnik Brežica Ivan Molan rekao je za agenciju STA da su do njega stigle neproverene prijave meštana, koje sugerišu da je naoružani muškarac iz Brežica i da je bivši policajac.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)