"NISMO MI IZ ISTOG KVARTA, ON JE VIŠE BIO SA MAMOM": Milanović ismejao Plenkovića, pa mu odgovorio na poziv na debatu

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

25. 03. 2024. u 15:03

PREDSEDNIK Republike Zoran Milanović poručio je da mu nije do debate s premijerom Andrejom Plenkovićem i da s njim nema o čemu razgovarati, dodavši da se za premijera kandidovao jer je na to nateran.

НИСМО МИ ИЗ ИСТОГ КВАРТА, ОН ЈЕ ВИШЕ БИО СА МАМОМ: Милановић исмејао Пленковића, па му одговорио на позив на дебату

Zoran Milanović, Foto Tanjug

- Nisam tako naivan tip, bez obzira na to što bi se Plenković obračunavao - izjavio je Milanović odgovorivši time na Plenkovićev poziv da podnese ostavku i s njim se obračuna u prvoj izbornoj jedinici.

- Nismo mi iz istog kvarta, on je više bio s mamom. Te fore izađi i bori se... nije meni do debate s Plenkovićem - izjavio je Milanović nakon svečane sednice povodom obeležavanja Dana Univerziteta u Zadru.

Upitao je o čemu da s njim razgovara - o makroekonomiji, vladavini prava, promeni HDZ-a...

Milanović je kazao i kako se kandidovao za premijera jer je na to nateran, "jer se razbojnici guraju za državne odvetnike", misleći pritom na Ivana Turudića.

(Indeks)

BONUS VIDEO: SRAMNO: Pogledajte kako je "Danas" obeležio godišnjicu NATO agresije na Srbiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!