UŽAS U TRAVNIKU: Uhapšen maloletnik (16), silovao devojčice od 10 i 11 godina!

Tanjug

28. 08. 2020. u 15:44

POLICIJA Srednjebosanskog kantona BiH uhapsila je maloletnika koji je u jednom danu silovao dve devojčice od 10, odnosno 11 godina, nakon što su njihove majke to prijavile policiji, piše sarajevski Avaz.

УЖАС У ТРАВНИКУ: Ухапшен малолетник (16), силовао девојчице од 10 и 11 година!

Ilustracija - Foto: D. Pozderović

Kantonalni MUP je sinoć sproveo uviđaj i istragu u jednom naselju na području opštine Travnik, piše sarajevski Avaz pozivajući se na neimenovane izvore.

Desetogodišnja devojčica vratila se kući oko 19 sati sa vidljivim povredama, a policija je reagovala po prijavi njene majke i ona je odmah upućena na pregled u bolnicu, gde je dezurni lekar potvrdio da je silovana.

Na osnovu opisa mladića, policija ga je pronašla i privela.

Avaz nezvanično saznaje da je istog dana još jedna majka policiji prijavila istog 16-godišnjaka da je silovao njenu 11-godišnju ćerku.

Nakon pregleda je utvrdeno da je i ona silovana, a o slučaju je obavešten dežurni tužilac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)