OD JESENI DO PROLEĆA: Vizer privremeno ukida 36 letova u regionu

Tanjug

03. 09. 2020. u 23:45

NISKOBUDžETNI mađarski avio-prevoznik "Vizer" će privremeno, tokom zime, ukinuti 36 linija u zemljama regiona.

ОД ЈЕСЕНИ ДО ПРОЛЕЋА: Визер привремено укида 36 летова у региону

Foto: EPA

Sa aerodroma u Tuzli biće obustavljeno čak osam linija, a "Vizer" je ukinuo i svoju jedinu liniju prema Sloveniji, prenosi portal Klix.ba.

Poslednji ovogodišnji let između Šarlroaa u Belgiji i Ljubljane zakazan je za 24. oktobar, a očekuje se da će letovi ponovo biti uspostavljeni u martu sledeće godine.

Ranije je "Vizer" sa Tuzlanskog aerodroma ukinuo četiri rute, a sada ukida još četiri i to za Berlin, Keln, Baden i Vaksjo.

Ovi letovi bi trebalo da budu ponovo uspostavljeni takođe u martu 2021. godine.

Četiri rute koje su ukinute ranije je trebalo da budu ponovo uspostavljene u oktobru, međutim do toga ove godine sigurno neće doći, navodi sarajevski portal.

Mađarska kompanija je takođe privremeno suspendovala let iz Sarajeva za Budimpeštu, ali bi on ponovo trebao da bude uspostavljen 2. oktobra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)